Centrul pentru Cultura “Carmen Seculare” a deschis un departament de umor negru – Episodul 17

5

Nu ne apucam sa va spunem ca Centrul pentru Cultura a primit o roaba de bani pentru achizitii, dar vom urmari indeaproape achiziitiile si va vom comunica pe ce au cheltuit banii si de cate ori mai ieftin puteau lua din alta parte. Dar acum va propun sa radem putin. 😆

La hilarul Centru pentru Cultura s-au votat reprezentantii salariatilor, conducerea nu a fost de acord, un intreg balci pe care il vom dezbate separat. Acum va aducem la cunostinta doar ca nu intelegem deloc cum numara si cum fac hartii cei de la acest Centru. Avem in acest articol publicat un proces verbal care spune clar ca Centrul pentru Cultura are 32,5 angajati (adica 32 de oameni si inca o jumatate de om) si la aceasta sedinta au participat doar 23, adica 7 oameni si jumatate au lipsit, iar alegerea reprezentantilor salariatilor trebuie sa fie cel putin jumatate + 1 din totalul salariatilor, deci ca la abator: din jumatatea de salariat mai taiem jumatate si scoatem un sfert, deci sedinta e corecta daca sunt prezenti 17 salariati si un sfert.

Noi detinem poze cu jumatati sau sferturi de oameni, dar speram ca in cazul Centrului de Cultura sa fie doar o alta dovada de durere la basca cu privire la ce fac, scriu si semneaza. Am auzit eu ca se cam cearta intre ei pe acolo, dar speram sa nu se lase niciodata cu jumatati sau sferturi de angajati.

Ion Ochisor

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ciprian Aileni spune

  Plus ca procesul verbal este conform legii. Pentru ala cu numele incediar, de manelist; am vazut cam tarziu comentariul tau, dar cred ca esti o manelista cu parul lung.

 2. Ciprian Aileni spune

  Acest proces verbal a fost intocmit de secretara institutiei. Pentru Costy, esti penibil.

 3. CUCURIGU -GAGA spune

  duduia danutza macsimutza,pana si ex-liderul P.C.are onoare chiar de l-au facut varza cei din presa.Si daca tot te tii lipita de scaunul ala nu sta degeaba.Pune-ti in aplicare plagiatul…..impostoareo! …….sau nu ai ce alege ?Iti dau un pont,nu stii ce sa faci cu sura? cumpara un felinar rosu si muta-te acolo…..succesuri din blogosfera

 4. costy spune

  Dupa logica scrierii,procesul asta verbal cred ca l-a intocmit D-l Ciprian Aileni.Scuzati-l atat poate!!

 5. Daniela Bindila spune

  E hilar, dar aici s-a ajuns dupa atata interimat. Statul de functii si salariatii Centrului, cel putin in ultimul an au fost atat de zdrobiti, sfaramati, suprimati, ca putem vorbi si de jumatati si sferturi de oameni. De suflete inchircite, amortite, terorizate de spaima, pentru painea ce trebuie sa o duca zilnic copiilor. De la 52,5 posturi ocupate in aprilie 2010 am ajuns la 32,5 posturi azi.Deci – 20 de oameni, familii afectate de decizii fara sens. Va mai mirati de ce vorbim de jumatati si sferturi? Eu zic ca e „rasu-plansu”. A fost un timp cand salariatii acestei institutii nici nu aveau rabdare sa-si duca concediul de odihna pana la capat. Abia asteptau sa revina la serviciu. De ce ? pentru ca exista un climat de siguranta a zilei de maine, iar oamenii nu se gandeau la ce trebuie sa puna pe masa copiilor, ci erau creativi si munceau din pasiune si respect pentru comunitatea ce ne plateste salariile. Ati auzit vreun cuvant de rau, in presa nemteana, despre aceasta institutie inainte de octombrie 2008? Intrebati spectatorii si colaboratorii acestei institutii, poate mai aflati cate ceva.
  E simplu sa improsti cu noroi si sa arati cu degetul spre cei ce au facut, de bine de rau, cate ceva. E simplu sa acuzi de hotie sau mai stiu eu ce, dar trebuie sa si demonstrezi asta. Iata ca nici macar asta, nu pot face.
  EPIGONI
  Cu respect,
  Daniela Bindila

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate