Cele mai bune mărci de parfumuri arăbești în 2022

0

Există întotdeauna ceva luxos la parfumurile arăbești, fie faptul că purtătorii lor își lasă o dâră încântătoare de parfum doar trecând pe lângă tine sau faptul că aceste arome sunt cu adevărat de lungă durată.

Cu siguranță există ceva magic în aceste arome. Și cine nu vrea să miroasă așa? Suntem atrași de aceste parfumuri arăbești și, prin urmare, am realizat o listă cu top cele mai bune parfumuri arăbești, așa că hai să aruncăm o privire.

1. Rasasi

Rasasi Perfumes Industry LLC este o afacere de familie renumită cu sediul în Dubai, care a fost fondată în 1979 de vizionarul Abdul Razzak Kalsekar, care se întâmplă să fie și președintele companiei. Este una dintre cele mai bune mărci de parfumuri arăbești. Rasasi și-a stabilit o reputație la nivel mondial de-a lungul a patru decenii pentru că furnizează și livrează calitate, lux și eleganță. Și, prin urmare, astăzi, Rasasi este clasată printre cele mai importante companii de parfumuri din Emiratele Arabe Unite, dar cu o viziune globală. Rasasi este astfel un nume care oferă parfumuri arăbești de calitate clienților săi. Oferă atât parfumuri de damă, cât și parfumuri bărbătești.

2. The Fragrance Kitchen

The Fragrance Kitchen vine pe locul doi în clasamentul nostru al celor mai bune mărci de parfumuri arăbești. A fost fondată de Alteța Sa Șeicul Majed Al Sabah. TFK combină aromele din Orientul Mijlociu și experiența de laborator din Est pentru a aduce câteva arome de înaltă calitate. HH Al Sabah a lucrat cu oameni precum Yves Saint Laurent și Tom Ford, acesta din urmă pentru care a realizat un parfum inclus în colecția Tom Ford Private Blend. În afară de Oudh asiatic, șofran, lemn de cedru și mosc, parfumurile lui Sheikh ar conține trandafiri proaspeți francezi și bulgari. Vin cu o gamă largă de parfumuri și toate sunt rafinate și de lungă durată. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești.

3. Hind Al Oudh

Hind Al Oud este un brand de parfumuri de lux foarte unic și contemporan, care oferă o gamă largă de parfumuri arăbești bogate în calitate și uleiuri extrase din materii prime naturale și le prezintă într-un mod modern și elegant, făcându-te în cele din urmă să te îndrăgostești de aceste parfumuri. Acesta este de departe una dintre cele mai bune mărci de parfumuri arăbești. A fost înființată de omul de afaceri Mohamed Al Hilal. Această marcă folosește elemente precum paciuli, bergamotă, ciclamen și migdale în aromele sale pentru a le oferi o notă naturală. A câștigat premiul pentru cele mai bune parfumuri tradiționale de nișă oferit de către Departamentul Economic din Dubai în 2004.

4. Yas Perfumes

Yas Perfumes surprinde esența vremurilor glorioase în parfumurile sale captivante, care sunt făcute pentru cei care au un gust pentru exclusivitate și eminență. Este o companie cu sediul în Emiratele Arabe Unite și se numără printre companiile de top de parfumuri arăbești. Se întemeiază pe moștenirea celui mai vechi trib emiratean, Bani Yas, din care au descins atât familiile regale Al Nahyan, cât și Al Maktoum. Parfumurile sunt un amalgam perfect de parfumuri arăbești și franceze. Acestea includ arome precum mosc roșu, lemn de agar, chili, cedru și violetă.

5. Swiss Arabian

Swiss Arabian oferă o varietate unică de parfumuri de designer rafinate, exotice și de înaltă calitate, atât în ​​uleiuri concentrate, cât și în Eau De Parfum. Acestea sunt aromele care îți îmbunătățesc stilul și rămân cu tine mult timp. Și, prin urmare, este unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești. La începutul anilor ’70, Hussein Adam Ali a înființat prima companie de producție de parfum din țară, în colaborare cu gigantul elvețian al parfumeriei, Givaudan Roure, acesta din urmă oferind expertiză tehnică și cunoștințele de bază noilor case de parfumuri arăbești. Această alianță dintre un pionier arab și un gigant european al parfumeriei a dat naștere la Swiss Arabian Perfumes Group (SAPG), care a devenit acum un brand top de parfumuri arăbești.

6. Al-Amaken

Al Amaken este următorul în lista noastră cu cele mai bune mărci de parfumuri arăbești. Este un parfum lemnos, fructat, energizant și îmbrățișător, care îți oferă o îmbrățișare pasională și te poartă într-o călătorie misterioasă, care duce în cele din urmă către locuri speciale din inima ta. Este ca un loc tandru din inima ta care stochează cele mai prețioase și de neuitat momentele tale. Vanilia caldă îmbrățișează iasomia amețitoare și trandafirii profundi și romantici. Aceste note sunt cele care creează notele de bază de lungă durată ce rămân în urma ta.

7. Al-Basel

Al Basel ocupă locul următor în topul celor mai bune mărci de parfumuri arăbești. Are note calde de vanilie care îmbrățișează iasomia amețitoare și trandafirii romantici. Aceste note sunt cele care creează note de bază de lungă durată, făcându-l un parfum care lasă în urmă amintirea ta. Parfumul Al Basel este foarte masculin, cu note de vârf proaspete și fructate care se transformă în inimă lemnoasă și chihlimbar.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate