Cele 2 tabere de la ALDE au devenit 3, iar soarta politică a lui Drăgușanu e încă incertă

2

În ultima conferință de presa ALDE liderii acestei formațiuni politice au încercat fără succes să dea un semnal de unitate.
Patru politicieni la aceeași masă au încercat să ne explice cum se iubesc între ei, deși e clar că divorțul a fost deja pronunțat și acum sunt în faza de partaj.
Dacă până la această conferință de presă credeam că sunt două tabere, una cu Drăgușanu Cătălin și una cu Asaftei, acum am constatat că mai este și o a treia tabără, a celor care joacă la 2 capete și așteaptă să vadă care pe care ca să știe și ei cu cine să se împrietenească.
Situația actuală este, din păcate, rezultatul faptului că domnul Cătălin Drăgușanu nu a rupt pisica la timp și a acceptat încă de pe vremea PC-ului tot felul de derapaje care au permis unora să ajungă în poziții din care să-i poată submina acum autoritatea. Dacă ALDE se va prezenta cu Drăgușanu pe poziția doi, apreciem că șansele la alegerile parlamentare vor scădea cu cel puțin 50% pentru ALDE.
Pentru cei care încearcă să uite, e bine de precizat că la penultimele alegeri, când Drăgușanu a candidat contra PDL, acesta a câștigat real alegerile, dar mașinăria de aranjat voturile i-a furat poziția. Dacă acele alegeri nu ar fi fost fraudate multe lucruri ar fi fost acum altfel și domnul Drăgușanu ar fi fost cu certitudine primar la al doilea mandat.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Laria spune

  Vai vai
  Vezi ce e şi viaţa de politician
  Azi eşi mare si tare smecher
  Mâine esti nimic,ţio trag colegi pe la spate….
  Sincer nul compatimesc absolut deloc.

 2. edy spune

  asa este.Votam cu picioarele,nu cu capulMafia nu are nevoie de tineri corecti,ai indeparteaza!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate