Cel mai simpatic primar PDL

2

Citind ce mai scrie presa din Neamt am gasit un articol foarte interesant in care „nenea” primarul de la Roman , sluga credincioasa a lui don’ Pinalti a spus cateva cuvinte memorabile : „Sunt ceea ce sunt datorită lui Gheorghe Ștefan” .


Domnule primar care esti tu ‘ ! Cea ce esti , adica nea’ primaru cu tot cu succesurile’ tale, datorezi numai si numai romascanilor care te-au ales ca nu ti-a dat Pinalti din buzunarul lui postul de primar ….. sau daca e cado’ de la sefu’  imi retrag cuvintele .

Satocrac Vasile

 

 

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. dismerdatu spune

  Buna Ziua !
  Nu ar fi o catastrofa daca ar fi un caz izolat…..!!!
  Dar din pacate…. sint multi altii cu astfel de caractere de slugarnicie , subordonare si ridiculitate.
  Atit in judetul Neamt cit si in toata tara cei tere in cioc , lingai si care se pricep la furat si la intimidat populatia au fost intotdeauna promovati in functii de responsabilitate..!!
  Singurele si adevazratele lor programe sint linguseala , minciuna , hotia si violenta pentru intimidarea cetatenilor pentru a nu avea curajul sa le denunte furturile de tot felul ce le-au comis si impartit cu cei care trebuia sa aplice corect Legile.
  Pentru realizarea „Legii Tacerii” acesti alesi dubiosi s-au inconjurat de tot felul de scandalagii si persoane certate cu legea care sint protejati pentru actiunile lor deloc ortodoxe.
  Daca noi cei de buna credinta nu ne vom uni si sa luam imediat atitudine atunci ne meritam soarta sa fim mereu batjocoriti si umiliti , negasind nicaieri dreptate :!!
  Oameni buni haide-ti cu totii sa ne unim si sa luam atitudine impotriva „raului” care presista si ne distruge vetile si viitorul nostru al tutuurora…!!

 2. andy capatus spune

  anul trecut a aparut intr-un ziar local un articol care sugera ca preopinentul si cu v-le pruteanu ar fi cumva urmasi ai unei semintii ”alese”
  asa ca ma abtin sa fac comentarii!!!
  as putea fi acuzat de anti s….itism
  ceea ce va sfatuiesc si pre voi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate