Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
 • :
 • :

Cel mai important lucru care s-a întâmplat în Piatra-Neamț, în anul 2018

De departe, cel mai important lucru care s-a întâmplat în anul 2018, în Piatra-Neamț, a fost sistematizarea rutieră din anumite zone unde aveau loc des accidente.

Multe dintre modificările aduse de calmatoare (cocoașe), semafoare sau sensuri unice sunt de natură să îi enerveze pe unii șoferi, dar când te uiți pe statistică și vezi că numărul victimelor produse în accidente de circulație în zona urbană a municipiului a scăzut considerabil, parcă îți trec toți nervii.

Unii sunt tentați să spună că sunt alte lucruri mai importante de făcut în acest oraș decât cocoașe sau semafoare. FALS. Cel mai important lucru în orice comunitate este să reduci numărul oamenilor care mor cu zile. Cine spune că este ceva mai important decât asta nu știe pe ce lume se află.

I.R.
4 comentarii la “Cel mai important lucru care s-a întâmplat în Piatra-Neamț, în anul 2018

 1. Ionut

  La semaforul de la piata , a vazut vreun cap luminat de asta, care a avut ideea asta creata cu semaforul, ca inainte de semafor e o mare gura de canal , in care iti rupi sigur ceva, daca dai in ea? Sau asa e priectul?

  Raspunde
 2. Un cetățean

  Pe bd. Decebal langa adridan e un semafor cu panouri fotovoltaice care nu a functionat niciodată
  Cine la montat oare sau cine o fi luat banii pentru funcționarea lui!

  Raspunde
 3. gogu

  întreținerea semafoarelor cui revine? pe B-dul Dascalescu este un semafor căruia i-a cedat banda de LED-uri. E așa de greu să facem un lucru de calitate?!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *