Cel mai bun lac pentru lemn: garantia unui finisaj de calitate exceptionala

0

Calitatea unui finisaj este strans influentata de optiunea pe care o faci in materie de produse. Daca vrei sa aplici unu finisaj unei suprafete din lemn, alege cu incredere cel mai bun lac pentru lemn Zobel. Compania de origine germana Zobel Chemie GmbH este recunoscuta pentru producerea lacurilor pe baza de apa de calitate superioara.

Aceste produse se folosesc pentru finisarea lemnului utilizat in constructii exterioare fara niciun fel de problema. Motivul este simplu: asigura protectie impotriva intemperiilor, a umiditatii excesive si a razelor puternice UV. Are o buna capacitate de patrundere in porii lemnului, fara exceptie.

Rezistenta inalta la intemperii, o conditie esentiala pentru un lac de calitate

Lacul trebuie sa asigure protectie lemnului din toate punctele de vedere. Piesele de mobilier de gradina concepute din lemn, de exemplu, sunt expuse la multiplii factori agresivi care ii pot ameninta calitatea. Se asigura un nivel optim de protectie prin aplicarea unui lac bun: nimic mai complex de atat.

Spre deosebire de produsele pe baza de solventi, cum sunt lacurile nitrocelulozice, lacurile pe baza de apa sunt mult mai eficiente. Lacurile nitrocelulozice se usuca rapid, dar se decojesc la fel de repede. Au o rezistenta redusa si sunt ieftine, dar reprezinta o optiune pe termen scurt. Daca iti plac rezultatele durabile, atunci trebuie sa alegi un lac pe baza de apa, iar gama de lacuri Zobel este cea mai buna solutie pe care o poti alege.

Elasticitatea ridicata, obligatorie pentru rezultatele durabile oferite de un lac profesional

Lemnul are o activitate respiratorie intensa. Miscarile de umflare si de contractie sunt absolut naturale, fiind cauzate de variatiile de temperatura si de umiditate. Cum faci, astfel incat aceste miscari sa nu formeze fisuri in stratul acoperitor al lacului? Nu trebuie sa faci nimic: decat sa alegi un lac profesional de cea mai buna calitate. Acesta va avea o elasticitate suficient de ridicata, incat sa faca fata cu brio acestor tipuri de miscari, fara niciun risc de aparitie a fisurilor. Exact asa actioneaza lacurile din gama Zobel, special concepute pentru a raspunde tuturor nevoilor, indiferent de suprafetele pe care se aplica. Exista mai multe tipuri de produse: atat lacuri pentru lemn interior, cat si lacuri pentru suprafete de exterior.

Rezistenta la radiatiile UV, o alta conditie importanta pentru un lac aplicat pe suprafete exterioare

La fel ca umiditatea si variatia de temperatura, un alt factor de risc este reprezentat de radiatiile UV. Protectia se asigura in acelasi mod, prin aplicarea unui lac corespunzator. Produsele Zobel bifeaza cu succes si acest aspect. Rezistenta la radiatiile UV este un beneficiu pe care putine lacuri, cu adevarat, reusesc sa o bifeze. Capacitatea excelenta de patrundere in porii lemnului, pigmentii transparenti care pun in valoare frumusetea naturala a suprafetelor lemnoase, usurinta de utilizare, timpul redus de uscare, versatilitatea modalitatilor de aplicare – toate acestea sunt plusuri care completeaza lista de avantaje. Dupa uscare, anumite produse necesita o slefuire fina cu o banda abraziva, atrag atentia producatorii.

Klebrom.ro vinde lac pentru parchet si lac pentru lemn exterior din gama Zobel

Fie ca esti in cautarea unui lac pentru parchet, fie ca vrei sa cumperi produse pentru lemn exterior, iti recomandam gama Zobel. Produsele au o calitate exceptionala, fara indoiala, si se gasesc in oferta magazinului Klebrom.ro.

Date de contact:

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

E-mail: office@klebrom.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate