Cel care se va ocupa de contestatiile de la „Carmen Saeculare” este juristul Ilie Petre

4

Consiliul Judeţean Neamţ a fost convocat astazi în şedinţă extraordinară, pe data de 11.05.2011, ora 12.00, în sala de şedinţe „Ion Creangă”, cu următorul proiect de hotărâre înscris la ordinea de zi: Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 43/2011 privind organizarea concursului de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Centrului pentru Cultură şi Arte ”Carmen Saeculare”. Din punct de vedere legal cel care poarta responsabilitatea solutionarii contenstatiilor depuse cu privire la concursul de la „Carmen Saeculare” este vicepresedintele Mircea Pintilie, care in aceasta perioada este plecat din tara. Regulamentul concursului spune ca solutionarea contestatiilor trebuie efectuata in maxim 3 zile, termenul de solutionare expirand ieri, 10 mai.


Dat fiind faptul că domnul Mircea Pintilie se află în concediu de odihnă si au fost formulate două contestatii, în vederea respectării termenului de solutionare prevăzut de OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările si completările ulterioare, este necesară desemnarea unei persoane care să îl înlocuiască pe domnul Mircea Pintilie în calitatea de presedinte al comisiei de solutionare a contestatiilor. Mircea Pintilie a fost inlocuit la propunerea presedintelui CJ, Vasile Pruteanu, cu juristul in cadrul Institutiei Prefectului a judetului Neamt, Ilie Petre. Hotararea a fost votata in unanimitate.

Emilian Zaharia


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Oprea spune

  Tot romanul e jurist si legalist. Dragii mosului, ca sa ne intelegem – reprezentantul Consiliului Judetean este… surpriza, soc si groaza… persoana desemnata de Consiliul Judetean. Nu angajat al aparatului, nu membru al consiliului, ci pur si simplu persoana desemnata de CJ. Ca poate fi angajat sau membru e cu totul altceva. Dar, in principiu, poate fi orice alta persoana din lumea asta (atat timp cat nu sunt incalcate alte legi in vigoare).

 2. crestata spune

  E foarte clar, intentia vadita este de a anula contestatiile. Sa vedem raspunsul!

 3. Marius spune

  Cine mai reprezinta CJul in comisie? Nimeni. Cat de legala este comisia fara reprezentant CJ? Deloc. Asta-i ceva de gen „din lac in put”.

 4. Banghez spune

  E clar ?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate