Cei de la primărie ne-au trimis niște poze despre cum cred ei că va arăta orașul…

5

Primăria are niște proiecte de transformare a orașului în ceva, dar nici lor nu le e clar în ce. În proiecte scrie ceva, în pozele trimise vedem altceva.

Instalația de troleibuz din pozele primăriei nu există în proiecte, ci doar în capul celor de la primărie, străzile fără separatoare de sens din poze în proiect sunt cu separatoare de sens, dungile continue din poze sunt de fapt întrerupte în proiect și multe alte aspecte care ne dau de înțeles că nici ei nu știu clar ce vor face și ne prezintă desene animate.

Mai pe înțelesul tuturor, pozele reprezintă ce cred că vor face cei de la primărie, nu ce știu că vor face, iar distanța asta de la a crede la a ști e semn că va ieși o mare varză cu acest proiect.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Adrian D. spune

  În timp ce construirea rețelei de piste de biciclete e binevenită, ideea cu banda separata pt autobuz e absolut inutila și tâmpită după părerea mea.

 2. rusu vasile spune

  domnule Robert va rugam sa luptam si sa nu lasam sa isi bata joc acesti alesi cu 30% de orasul piatra neamt.
  De la petrodava pana la petrocart trebuie modificata in totalitate soseau cu 2 benzi dus cu statii de autobuz cu alveole , ci pista biciclisti pana la vaduri si inapoi..Stalpii si reteaua electrica trolee modificata adecvat, sa nu mai obstructioneze traficul, Sa urgenteze program european pentru achizitionarea de trolee electrice.
  de la sensul giratoriu care se uneste cu varianta draghescu si pana la roznov parc unde are sens giratoriu si parcare pentru a fluidiza traficul si a ajuta cetatenii din zona si elevii care fac naveta zi de zi catre scolile, gradinitele, cresele, liceele si nu in ultimul rand institutiile .
  In darmanesti sa mearga troleele pana la ocol. Varianta de la sens giratoriu chimie si pana la calea romanului sa se largeasca soseaua este spatiu de 3 benzi .
  largiti calea romanului pana la orion si descongestionati cu parcarile de pe drum care incurca banda 1

 3. cris spune

  poate va fi ok, dar pe unde trec ambulantele, politia si pompierii, atunci cand ambele sensuri sunt ocupate de masini aflate in trafic?

 4. Vizitiu Aurica spune

  Ceea ce se vede in imagini,e ca dispar cablurile aeriene.

 5. Silviulica spune

  arata chiar bine… sincer nici nu a luat bine primaria si deja au ceva care incepe sa arate bine… si nici macar nu am votat cu ei lol, am crezut ca iar ne fac vre-un stalp ceva si noi trebuie sa aplaudam…..lol…. si cu siguranta va transforma orasul nostru care era in regres fiind condus de oameni in varsta de destul de mult timp… (n-am nimic cu varsta lor, doar ca un oras de pensionari si condus de pensionari, logic nu poate avea viitor daca intelegeti ce spun :), nu va suparati pe mine ca spun asta, nu eu am facut regulile :))) )

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate