Cei cu ”m**e PSD” luați asta cu pâine: Lucrările scoase la licitație în Neamț depășesc de 5 ori capacitatea firmelor locale de construcții

11

Județul Neamț a intrat într-un proces de refacere a infrastructurii cu investiții mai mari decât în orice altă perioadă de la Revoluție până în prezent.

Vrând să arate ce poate, actualul președinte al Consiliului Județean, Ionel Arsene, care se află și la conducerea națională a PSD, s-a zbătut și a adus bani, lucrări, investiții și proiecte la Neamț de sute de milioane de euro. Investiții la care nici nu visa județul Neamț în urmă cu câțiva ani.

La ora actuală, toate firmele de construcții din Neamț caută să angajeze sute de oameni, deoarece doar lucrările scoase în această primă fază la licitație pe SEAP depășesc de 5 ori capacitatea de lucru a firmelor de construcții din Neamț.

Orice anti-PSD-ist, hashtagist, hater etc. poate deschide SEAP să vadă cu ochii lui ce e scos la licitație, oricine poate suna la orice firma de construcții din Neamț și să întrebe dacă au lucrări sau dacă angajează, oricine poate verifica și poate vedea că toate firmele care se ocupă în Neamț de construcții/infrastructură sunt relansate și chiar și firmele mai mici sunt cooptate în subantepriză pentru că e nevoie de mână de lucru și utilaje.

Mai mult decât faptul că s-a relansat economic tot ce ține de construcții la Neamț, nu s-au mai făcut nici șmecheriile care se făceau înainte când firmele de construcții din Neamț mureau de foame pentru că lucrările pe bani mulți se duceau la firmele mari agreate politic la București. Acum președintele Consiliului Județean a făcut tot ce era posibil și legal ca lucrările să fie luate de firme din Neamț pentru a se crea locuri de muncă la Neamț și pentru a se dezvolta infrastructura și economia la Neamț.

Așadar, cei care erau toată ziua cu ”m**e PSD” să citească de zece ori informațiile de mai sus, să deschidă SEAP-ul și să verifice. Le mai recomandăm să sune și la toate firmele de construcții cu patroni care nu au treabă cu PSD-ul sau sunt anti-PSD să-i întrebe și pe ei, după care să ia cu pâine…

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
11 Comentarii
 1. Panamea spune

  Bravo, bravo sa crape bolnavii astia de ura!

 2. Iulian spune

  Cateva lucruri:
  1) Oare chiar e intelept sa injuri aproape jumate din aria de votanti?
  2) Oare toate acestea nu se puteau face din fonduri europene gratuit? De ce „alesii” nostrii prefera sa bage mana in buzunarele romanilor in loc sa ia fonduri gratuite? Culmea ii mai si injura pe o parte din ei.
  2) de cand sunteti voi aserviti PSD?
  3) Nu s-a realizat nimic. Sunt doar vorbe, nici nu s-a facut licitatia. Cum sa te dai mare cu nimic?
  As dori un raspuns la numarul 2, daca se poate. Asta inainte sa dau unsubscribe si sa nu mai intru vreodata aici.
  Multumesc.

  ADMIN: Informatiile sunt foarte publice doar că manipularea este mare. Ce se poate pe fonduri europene se face pe fonduri europene …la investitiile unde nu sunt linii de finantare europeană se face din bani guvernamentali…. e așa de simplu de cautat pe internet si vazut pe ce se dau si pe ce nu se dau bani europeni…sau și mai simplu mergeți la primăria Piatra-Neamt sau Roman care sunt primării liberale si intrebati de ce nu fac pe bani europeni…. o sa va explice fix același lucru ….

  1. Heiteru spune

   nu ne mai jigni inteligenta.
   pana acum ai asa la realizarile lui arsene
   – bicaz – poiiana teiului reabilitat
   – axialul ceahlau reabilitat
   – piatra nt bacau pe 4 benzi – drum expres
   – spitalul care are 3 turnuri de 12, 14 si 17 etaje – aici n am cuvinte

   serios? lumea vorbeste de un pod neterminat de 2 ani si tu ne spui sa luam cu paine?

   ADMIN: Deschide frate SEAP ….chiar nu stii sa folosesti internetul ??????????????- bicaz – poiiana teiului reabilitat
   – axialul ceahlau reabilitat – SCOASA executia pe SEAP
   – piatra nt bacau pe 4 benzi – drum expres – asta e in aprobare
   – spitalul care are 3 turnuri de 12, 14 si 17 etaje – aici n am cuvinte – SCOS PE SEAP proiectare peste 20 milioane lei …la ultima sedinta de CJN s-a suplimentat cu suma primita de la Guvern….

 3. Mioara spune

  Dacă valorile pe care sunt scoase la licitație lucrările sunt subevaluate ( cu valori la materiale și manopera de dinaintea anului 2019) degeaba se efectuează licitații. Societățile de construcții nu vor putea depune oferte care să se încadreze în sumele menționate în documentațiile de licitații.

 4. Andrei spune

  Bravo PSD! Acuma, numa daca ati face asta si in toate celelalte judete din tara nu doar in Neamt, si daca ati lasa-o naibii cu ordonantele de urgenta care scot puscariasi din inchisori inainte de vreme si le dau si bani pentru „daune morale”, poate am avea in sfarsit tara la care visam cu totii, nu doar judetul, si nu am mai striga in cor „MUIE PSD!”

  1. Iulian spune

   Stai linistit, ca nu au facut nimic in Neamt. Asteptam fapte, nu vorbe.

 5. Gabriela spune

  Felicitari! E o veste foarte frumoasa!

 6. Rache spune

  Pe „seap”, ca nu se mai numeste asa, teorstic castiga firma cu cel mai mic pret. Deci ori e prosteala electorala ori aranjament cu deandaratul ca sa castige x firme din Neamt.

  ADMIN: Deschideți fostul SEAP sa vedeti ca deja au castigat o multime de lucrari firmele din NT

 7. Varga Sandor Andrasz spune

  Macar de ar face jumătatea ailaltă a podului de la Preluca anul acesta că în rest ….
  Om vedea .

 8. Valy spune

  Din aceasta cauza nu sa facut nimic? Din cauza firmelor de constructii?Hai sa fim seriosi! UE ne roaga cu fonduri nerambursabile pt.infrastructura si noi umb;am dupa capital privat?

 9. Anto spune

  Cu o floare nu se face primăvara! Dacă ar fi făcut tot PSD-ul asemenea, mergeau altfel lucrurile în țară.
  Laude domnului Arsene pentru că își face meseria cu interes. Abia așteptăm lucrările la secțiunea Bicaz- Poiana Largului, ne-am stricat destul mașinile care poartă stema UE pe număr.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate