Cei care salvează vieți la spitalul din Roman nu mai au voie să vorbească cu presa, pentru că așa vrea PNL

0

”În timpul programului de lucru, vă este interzis să oferiți orice tip de informație către presă” , spune un ordin comunist dat personalului medical de către conducerea pusă de PNL la spitalul din Roman.

Acest ordin vine exact acum, în campania electorală, când conducerea PNL a orașului Roman vrea ca cetățenii să știe cât mai puțin din mizeriile care se fac, din problemele de la spital și din combinațiile pe bani publici din oraș. Prostimea să fie cât mai neinformată, ca să vină să voteze ce le servesc liberalii gata mestecat.

Acești liberali, care prin astfel de dispoziții dovedesc că sunt mai comuniști decât comuniștii, sunt cei care vă spun că la spitalul din Roman totul este perfect, dar când au ei, rudele sau prietenii lor o problemă serioasă de sănătate pleacă la spitale universitare sau la spitale private. Păi de ce pleacă liberalii și familiile lor să se trateze în alte orașe dacă la spitalul din Roman e așa de bine? Răspunsul este simplu. Ei știu că la spitalul din Roman sunt probleme și de asta au și interzis personalului să mai vorbească cu presa, ca să nu aflați și voi că sunt probleme. Cei de la PNL ar face orice numai ca să mai obțină niște voturi.Iată și alte păreri despre această aberație inventată de PNL în campania electorală.

Ce se întâmplă atât de grav la spitalul din Roman, încât cineva simte nevoia să facă primii pași spre dictatură? Ce ni se ascunde?Consilierii locali PSD nu vor sta cu mâinile în sân în fața acestei atitudini cu evidente caracteristici totalitariste. Spitalul din Roman este în subordinea Consiliului Local și este al romașcanilor. Nu este nici al directorului, nici al primarului, nu aparține unei persoane.Prin urmare, vom face toate demersurile legale la nivel instituțional, pentru ca decizia prin care se pune pumnul în gură, să fie imediat anulată. Vorbim despre drepturile pacienților și despre libertatea de exprimare, drepturi pentru care au murit oameni în urmă cu aproape 31 de ani.Medicii sunt în primul rând oameni și nu le poți anihila dreptul de a semnala presei eventuale nereguli, asumat sau sub protecția anonimatului.”,  Cătălin Radu,  consilier local PSD

Astăzi a fost Vineri 13 pentru fiecare dintre noi și în mod special pentru angajații Spitalului Roman. Spun asta deoarece am putut observa cum se strecoară cenzura în practicile unei instituții a cărei transparență ar trebui să fie de necontestat. Altfel spus, am observat că dictatura tipic liberală este în continuare vie. La spitalul din Roman, conducerea, a trimis „ordin”, cum că dacă un angajat îndrăznește să vorbească cu presa o sa fie sancționat. LI SE INTERZICE!!!!Aceștia sunt liberalii – astăzi interzic angajaților să vorbească, mâine închid piețele și restaurantele, poimâine cetățenii de rând vor fi obligați să facă ce li se spune, pentru că aceasta va fi noua normalitate… una impusă. Da, astăzi s-au mai făcut câțiva pași spre o dictatură care ușor ușor pune stăpânire pe țară. Și nimeni nu vede. Lumea acceptă.Cum a inceput totul? Fosta jurnalistă, actualmente consilier local, dna.Teodora Baciu a postat pe Facebook un nou alineat din Regulamentul de ordine interioară a spitalului. Acțiune de apreciat, care îmi arată că dna.Teodora nu a renunțat la principiile de dinainte și din campanie, că nu neglijează oamenii care au votat-o, spre deosebire de cei din USR care acum sunt sora mai mică a PNL-ului. Vor să învețe și ei de la sora mai mare cum e să fii dictator, să nenorocești oamenii.„Căpitanul” USR Neamț l-a uns deja prin emisiuni pe dl.Radu Samson ca noul viceprimar al Romanului. Ce au uitat useriștii din Roman, este că ei și-au făcut campanie pozând în opoziția caracatiței galbene. Ei erau salvatorii orașului. Acum sunt doar fetița cuminte care trebuie să tacă și să facă ce le spune Stăpânul.Da… acest vineri 13 se încheie cu o concluzie tare nefericită pentru romașcani și nu numai! Useriștii au reușit încă o dată să-și dezamăgească electoratul, devenind parte dintr-o mare familie ”pe interese” cu liberalii, NU cu romașcanii.”,  Andreea Broasca, consilier local PSDD.E.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate