Ceahlăul Piatra-Neamț va avea un investitor puternic!

0

Ceahlăul Piatra-Neamț va avea un investitor puternic! Răzvan Cuc își ține, iată, promisiunile. S-a angajat să susțină, ca primar, clubul nostru de fotbal și să aducă investitori. Primul pas a fost făcut!

Declarație de presă Anton-Ioan Măzărianu

Am luat decizia să sprijin clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

Am fost dintotdeauna un prieten al curajului și competiției. Am fost mereu un pasionat al sportului. Viața mea este dedicată muncii, dar îmi plac competițiile și victoriile. Simt, ca om de afaceri, că am datoria să îmi susțin comunitatea. Astfel, am decis să investesc în clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț!

Știu potențialul tinerilor sportivi din orașul nostru și pasiunea pietrenilor pentru sport. Suntem printre puținele municipii din țară care avem un stadion modern, cu toate dotările necesare și omologat pentru meciuri de fotbal internaționale, dar care astăzi e pustiu. Da, am avut o echipă mare în prima ligă de fotbal și vreau să pun umărul să ajungem din nou acolo! Voi sprijini echipa noastră ca să își regăsească gloria și performanțele care au consacrat-o.

Îmi doresc ca în parteneriat cu administrația locală să construim un club modern și puternic. Un club deschis copiilor, juniorilor și tinerilor care vor să facă performanță, dar și cu jucători profesioniști care să ducă Ceahlăul Piatra-Neamț din nou în Liga I și chiar mai departe.

Sportul ne bucură și ne unește. Este un formator de caractere și un ambasador extraordinar al orașului nostru. Îmi doresc să aud din nou crainicii de la televiziune vorbind despre „echipa de sub Pietricica” și să văd tribunele arhipline. Eu cred că merităm!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate