Ceahlăul – Metaloglobus, primul meci din play-out Liga 2, se joacă la Piatra-Neamț

0

CSM Ceahlăul – Metaloglobus București este primul meci al echipei pietrene în Grupa A a fazei play-out a Ligii 2. Disputa va avea loc sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal ”Ceahlăul” din Piatra-Neamț.

Biletele se mai pot cumpăra și sâmbătă, 30 martie, între orele 9-11, la casele de bilete de lângă stadion, dar și online la linkul: https://www.bilete.ro/csm-ceahlaul-piatra-neamt-fc-metaloglobus-bucuresti.

Accesul în stadion se va face doar pe la Poarta 1 și Poarta 8. Va fi deschisă doar Tribuna 1, Sectoarele VIP și A, C și D.

Cei cu abonamente pentru Tribuna 2 vor avea acces doar în Tribuna 1, Sector A pe următoarele rânduri și locuri

– Rândul 3: de la locul 36, pana la 100

– Rândul 4: de la locul 1, pana la 102

– Rândul 5: de la locul 1, pana la 102

– Rândurile 6,7,8: de la locul 7, până la 108, 109, 109 (cu excepția locurilor 10, 30 și 31 de pe rândul 8 )

– Rândul 9: locurile 11, 12 și de la locul 20 până la locul 40.

Cristian Pustai, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț:
”Avem în față un nou campionat, dar pentru noi rămâne dorința de a rămâne primii în clasamentul grupei din care facem parte. Nu mai sunt emoții în ceea ce ne privește dacă ne gândim la lupta pentru evitarea retrogradării și atunci vom da minute multe unor jucători care au evoluat mai puțin. Cert este însă că vom vrea să câștigăm fiecare meci. Pentru asta va intra echipa pe teren. Din păcate rămâne regretul pentru jocul pierdut la Miercurea Ciuc și ratarea calificării în play-off, dar și bucuria că obiectivul principal al clubului, și anume salvarea de la retrogradare, a fost îndeplinit. Ne confruntăm și cu probleme de lot fiindcă avem cinci absenți pentru acest meci, Bacalu, Akwasi, Jaquite, Onișa și Barb, iar față de ultimul meci nu-l mai avem nici pe Marius Constantin.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate