Ceahlaul egal cu Poli Iasi: 3-3 (2-2)

0

Sambata cu incepere de la ora 11.00 s-a disputat la Tg. Neamt, un meci de verificare intre FC. Ceahlaul si Poli Iasi. Filmul jocului: min. 15. primul sut pe spatiul portii al lui Gafita, la o excelenta pasa data in careu de Baltoi. Min. 18. Tanase il incearca pe Villadsen cu un sut de la marginea careului de 16 metri, portarul nostru reusind sa retina mingea in doi timpi. Min. 24, un corner de pe partea dreapta, executa Constantinescu in careu, Dumitras ii ia fata portarului iesean si cu capul trimite mingea in plasa. 1-0, pentru Ceahlaul. Min. 25, Ceahlaul reia jocul, Baltoi perde mingea in jumatatea noastra de teren, Cernica lasa pe drum doi fundasi nemteni, si din careul nostru reuseste sa aduca egalarea pe tabela. 1-1. Se joaca ca si cum n-ar fi fost un meci amical, cu intrari la limita regulamentului. Min. 38, Poli reuseste desprinderea pe tabela de scor, Tanase il invinge pe Villadsen, cu un sut , care la surprins pe portarul nostru, la coltul lung. 1-2, pentru ieseni. Min. 40 de joc, Dumitras repeta faza din minutul 24, adica, ii ia din nou fata portarului iesean si cu piciorul acrobatic din 6 metri trimite mingea sub trasversala porti iesene 2-2. Dupa pauza, la ambele echipe se fac modificari de jucatori, la Ceahlaul intra Badescu, Ferariu, Jalba (un jucator nou in probe, venit de la Rapid Suceava) si Haraguta si jocul se incinge, ca si cum afara n-ar fi fost 32 de grade la umbra. Min. 57. Ceahlaul forteaza desprinderea pe tabela si reuseste prin Baltoi, (o contributie o are si Gafita la gol) un gol la care portarul iesean a ramas tintuit pe linia portii sale. 3-2, pentru Ceahlaul. Pana la golul egalizator, ambele echipe fac modificari de jucatori, la galben-negri mai intra in joc si Barna, Sofroni, Hurdubei si Margina. Şi cum jocul se incheia cu un rezultat bun pentru echipa noastra, vine si minutul 84, Bratu ii fura mingea lui Ferariu, scapa singur spre careul nostru, unde este intampinat cu fault de Haraguta si arbitrul meciului dicteaza 11 metri pentru ieseni. Ceahlaul a inceput meciul cu: Villadsen, Tepes, Forminte, Vitelaru, Dumitras, Constantinescu, Onciu, Achim, Ciobotaru (cpt), Gafita, Baltoi. Rezultatul de egalitate nu l-a multumit pe antrenorul Ceahlaului Marin Barbu care a declarat: “Un antrenament bun pe o caldura insuportabila, noi venim dupa mai multe jocuri amicale, in care am avut evoluti mai bune, echipa e un pic obosita si cred ca si asteptarea campionatului face un pic sa nu mai abordam cu interes meciurile amicale. Sunt nemultumit de unii jucatori, dar, asta-i situatia, se mai intampla sa nu joci asa cum iti propui”.
La meci a asistat si presedintele de onoare Gheorghe Stefan care a declarat: “Un joc de pregatire, de incercari de tatonari, inca echipa nu este formata, speram ca pana vom incepe campionatul sa facem o omogenizare si sa jucam la valoarea pe care o are clubul Ceahlaul”. 

Gelu CRACANA

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate