Ceahlaul a invins cu 4-2 pe FCM Bacau

0

Ceahlaul a invins cu 4-2 pe FCM Bacau, ieri la ora 11.15, intr-un amical disputat la Tirgu Neamt. Pietrenii au condus, la pauza, cu 3-0, prin golurile lui Baltoi, Constantinescu si Vasilache. Bacauanii au redus din diferenta la putin timp dupa reluarea partidei, printr-un penalty transformat de Boghean. Sofronie, intrat la Ceahlaul in repriza secunda, a majorat diferenta, iar Bacaul a reusit sa inscrie ultimul gol al meciului, tot dintr-o lovitura de la 11 metri, executata de Luncanu.
Primul unsprezece al Ceahlaului: Villadsen- Dumitras, Forminte, Vitelaru, Gjita- Badescu, Cebotaru, Achim, Vasilache- Constantinescu si Baltoi. In repriza a doua, au intrat Rohetki- Burlacu, Ferariu, Eudean, Barna, Sofronie, Tudosa, Onciu, Boboc, Gafita [i Tismanaru; au mai jucat Lipitor, Fabbron, Ichim si Tepes.
„Suntem multumiti de cantonamentul pe care l-am efectuat. Baietii s-au ferit de accidentari. Jocurile, atit cu divizionarele C, cit si cu Brasovul, au fost utile. Echipa a urcat, in ideea jocului pe care vrem sa-l prestam. In prima repriza au fost citeva combinatii bune, in repriza a doua am folosit jucatorii care au evoluat mai putin”, a declarat antrenorul Ceahlaului, Marin Barbu.
La meci a asistat si presedintele de onoare al gruparii pietrene, Gheorghe Stefan, care urma sa discute cu atacantul Baltoi si fundasul Ghita conditiile unui eventual transfer.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Cu jocul impotriva Bacaului, Ceahlaul a incheiat cantonamentul de la Tirgu Neamt. Echipa este libera pina luni, cu exceptia unora dintre jucatorii tineri, care joaca, simbata, pentru Ceahlaul II, in Cupa Romaniei (stadion Municipal, ora 17,30).

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate