Cea mai mare aroganță făcută de o primărie vreodată! La ștrandul din Piatra-Neamț trebuie să vii cu friptura și micii făcuți de acasă

3
FOTO ARHIVĂ

La ștrand la Piatra-Neamț nu mai ai voie să îți faci grătar așa cum s-a făcut de când este orașul. Totuși, prin bunăvoința primăriei ”poți veni cu grătarul făcut acasă sau în alte zone ale orașului”. Așa a decis primarul Andrei Carabelea.

Întrebat, într-o emisiune, dacă e adevărat că s-au desființat grătarele din ștrand, primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea a spus că vor fi grătare doar la agenții economici dar va exista zonă de picnic în ștrand și acolo vei avea voie să servești ce faci tu la grătar acasă sau în altă zonă a orașului. Din păcate nu e o glumă proastă ci este o decizie asumată a primăriei Piatra-Neamț.

În municipiul Piatra-Neamț singura zonă amenajată unde puteai să faci legal un grătar era în ștrand.

Să pui oamenii să își facă de acasă friptura și micii pe care vor să-i mănânce la iarba verde în ștrand, e de departe cea mai mare aroganță făcută de o primărie vreodată!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. drone romania spune

  incredibil asa ceva…si nu ai un loc sa cumperi ceva de mancare? altii o sa vina cu McDonalds la ei…

  1. Mosu spune

   Nu va plângeți! Asta ați votat, asta aveți, creștinilor!

   1. Brateanu spune

    Bine ai spus-o acesta au votat dar mai rău este ca cei care nu au votat vor suferi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate