Cea mai ciudata conferinta de presa de la Prefectura

0

Pana acum eu nu am mai vazut ca la o conferinta de presa a prefecturii sa vina si un lider politic local sau presedinte de CJN sau etc. Presupunem ca domnul prefect s-a aflat intr-o situatie destul de delicata cu Tarata pe cap, dar asta e alta poveste.
Cu tot respectul pentru domnul prefect, noi nu intelegem absolut deloc de ce i s-a permis domnului Tarata sa se foloseasca de institutia prefectului pentru a dezbate el subiectele cu spitalul si Apa Serv, si cand spun ca s-a folosit de institutia prefectului am la baza dovezi matematice ce tin de statistica conferintei de presa in care 80,30 % a vorbit domnul Culita Tarata si 19,70% din timp, domnul prefec .
Speram ca pe viitor prefectura sa nu mai cada in astfel de capcane si poate intelege si domnul Tarata ca nici macar Gheorghe Stefan care conducea cu adevarat tot ce se misca in judet nu si-a permis sa sa foloseasca de prefectura ca sa zica ce are de zis.
Domnul Tarata, daca este barbat, ar trebui sa puna mana si sa faca o plangere penala lui Ivanov pe care tot in acuza ca e capul rautatilor la Apa Serv,  sa scrie acolo toate acuzatiile si deabia apoi sa iasa public si sa arate cu degetul, caci de asta a fost ales, nu ca sa atraga atentia, ca nu e de la presa, sindicat sau nu stiu ce organizatie civica, ci e ditamai presedintele de Consiliu Judetean ales de nemteni ca sa faca ceva nu doar gargara .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate