Ce se întâmplă când explodează bateria unei țigări electronice

0

Multe persoane au înlocuit țigările clasice cu țigări electronice în ideea că sunt mai puțin dăunătoare sănătății. Nimic mai fals, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Produsul este unul electronic, format din atomizor, cartuș și baterie și, ca toate produsele electronice, mai ales din gama celor pe care se pun la încărcat, poartă cu sine un pericol de explozie. De multe ori exploziile sunt cauzate de o proastă utilizare a produsului.

Este esențial ca fumătorii să folosească tipul corect de încărcător sau adaptor, pentru a preveni situațiile periculoase. Mulți utilizatori ai țigărilor electronice s-au trezit cu explozia dispozitivului când fumau sau când îl țineau în buzunar, provocându-le leziuni și arsuri, unele chiar foarte grave. Un bărbat a rămas fără 7 dinți după ce bateria țigării i-a explodat în gură în timp ce acesta fuma.

Deoarece industria țigărilor electronice este încă la începuturi și nu există reglementări foarte clare, pe piață există foarte multe produse de proastă calitate, care pot fi foarte periculoase pentru utilizatori, însă aceste dispozitive vor deveni mai sigure pe măsură ce procesele de fabricație se vor îmbunătăți, iar utilizatorii vor recunoaște produsele de calitate și le vor evita pe celelalte.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate