Ce s-a realizat, ca obiective de interes județean, în 2018

În 2018 s-a realizat în județul Neamț mai mult decât în mulți alți ani. Vorbim de proiectele finalizate, nu de cele care sunt în execuție sau care sunt aprobate.

Avem dotări noi la spitale, dintre care cea mai importantă, de aproximativ 1 milion de euro din bani guvernamentali, noul RMN de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. S-au mai realizat o mulțime de investiții în infrastructura județului, investiții de care deja se bucură nemțenii cum ar fi traseul cu scări de pe muntele Ceahlău, reabilitarea drumurilor de la Bicaz spre Lacu Roșu, de la Alexandru cel Bun spre Bisericani, șoseaua la ieșirea spre Vaslui, drumul care iese din Tîrgu Neamț către Roman și așa mai departe. Investiții promise și realizate.

După cum vedeți, nu am enumerat zecile de investiții de interes județean deja realizate, pentru că acesta este de abia începutul. Din 2019 județul Neamț va deveni un șantier pentru că nemțenii așteaptă de zeci de ani să se întâmple aceste lucruri care sunt absolut normale, dar care au tot fost amânate nepermis de mult de fostele administrații județene.

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Prian Gheorghe spune

    locuitor din satul Budesti,Com.Faurei (comuna care nici nu apare pe lista comunelor judetului), ma intreb, cand se va tine cont ca si la sate locuiesc oameni?. Ma gandesc ca ar fi timpul sa beneficiem si noi (locuitorii satelor) de alimentarea cu GAZ, APA CURENTA si STRAZI ASFALTATE.

    1. xx spune

      Intreaba primarul de ce nu ia bani europeni sa faca toate aceste lucrari,miliarde si miliarde de euro ramin nefolositi in conturile europene.De aici nu se poate fura si in acest caz mai bine nu-i ia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate