„Ce rămâne după acest perpetuu asasinat a tot ce este românesc?”

0

Raportarea deceselor din cauza Covid-19 a stârnit un adevărat război politic. Dar de obicei, în urma fiecărui război rămân victime, adică noi, românii (în acest caz), iar cei ce câștigă sunt cei de la guvernare.

Nepricepuții și adolescenții s-au amestecat bine la guvernare și, conducând țara cu un crâncen amatorism, îngroapă laolaltă cetățeni și firme românești. Ce rămâne după acest perpetuu asasinat a tot ce este românesc? O groapă comună mare, la crucea căreia vor poza pentru Facebook niște inși care vor spune că ei nu au nicio vină!…

Cu o perversitate pe care nu am mai întâlnit-o la nimeni, fostul ministru al sănătății spune că numărul deceselor de COVID-19 este diferit de cel din raportările oficiale. O spune la două zile după ce a fost dat afară nu numai pentru că nu a făcut nimic, dar s-a purtat ca un feudal pe moșie.

Cum adică, raportările sunt false? Sunt mai multe decese sau mai puține? Cum de a spus acest lucru doar după ce i s-a închis ușa în nas? Da, e o chestiune care trebuie clarificată și ar fi îngrozitor să aflăm că cifrele oficiale au fost falsificate. Dar cât de mic poți să fii ca să vii cu un astfel de subiect în fața românilor doar ca să te răzbuni?

Nici una, nici două, nepriceputul său coleg de la transporturi îl numește public pe premier „zombie politic”!… Premierul tace ca o mămăligă, deși un asemenea compliment merita nu doar demiterea, ci și două șuturi în turul pantalonilor. Probabil că este așteptată intervenția neprihănitului lor tătuc de la Cotroceni, dar acesta trăiește, după cum știm, într-o Românie „normală” și „educată”, în care „lucrul bine făcut” înseamnă dezastru, iar „pas cu pas” înseamnă mers de-a-ndărătelea!… Sau în vacanțe!

Iar pentru ca tabloul să fie complet, „oamenii aceștia noi” se miră cu glas tare că lumea nu îi place. Oamenii nu suportă nici ranga, nici prostia. Useriștii se plâng că sunt suduiți și disprețuiți. Au uitat că până să ajungă la putere, trăiau din aroma plăcuțelor suedeze…

Zicala aceea – cine seamănă vânt, culege furtună! – se aplică foarte bine azi. Problema este că România are nevoie de un guvern capabil să o scoată din criză. Dar membrii „guvernului meu” se ceartă ca chiorii, cum să facă ceva pentru oameni?!…”, a transmis Răzvan Cuc pe pagina sa oficială.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate