Ce pot face copiii cu focul

1

In ziua de 28 august, la ora 14.40, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 7 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la stogurile de furaje depozitate într-o gospodărie, situată în satul Rediu, comuna Bâra.

Incendiul a fost provocat de jocul copiilor cu focul (copiii proprietarului – Marian F., 8 ani şi Andrei F., 7 ani – nesupravegheaţi, s-au jucat cu chibriturile în apropierea celor 3 stoguri de fân, generând incendiul). Au ars aproximativ 8 tone de fân.

La intervenţie a participat şi SVSU Bâra.

La ora 18.15, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei construcţii dezafectate, situată în localitatea Costişa. Incendiul a fost provocat de jocul copiilor cu focul (un copil din localitate s-a jucat cu chibriturile în podul construcţiei, generând incendiul). A ars acoperişul,  pe o suprafaţă de cca 70 mp. La intervenţie a participat şi SVSU Buhuşi, cu 4 voluntari şi o autospecială.

I.S.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Miron Gheorghe spune

    Sunt pompier la buhusi.VA ROG SA NU MAI SPUNETI Ca Detasamentul din Piatra neamt au intervenit ca pana ce au ajuns ei incendiul era deja stins de noi de la Buhusi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate