Ce parere au Prefectura si CJN ?

6

Ne-a intrebat un cititor ce parere are oare Prefectura sau CJN despre cartea de vizita a consilierului judetean PNL Andrei Ignat pe care scrie ca e vicepresedinte la PNTCD.
Presupun ca cititorul se referea la parerea celor doua institutii in legatura cu grafica cartii de vizita si nicidecum despre vreo incompatibilitate cu functia de consilier judetean la care se inchide ochii de prea mult timp.
Chiar asa, oare ce parere or avea prefectura si CJN despre grafica acestei carti de vizita ?
andrei-ignat

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. jan spune

  Curios fapt.D.nul Ignat in mandatul precedent de consilier judetean a fost cel mai vehement consilier care pe parcursul mai multor ani a infierat de la pupitrul de consilier judetean ,,INCOMPATIBILITATEA,,unor colegi consilieri judeteni, si in final a avut succes. Este vorba despre consilierii judeteni PDL pe care nu mai vreau sa-i nominalizezi,sunt personaje vcunoscute in esicherul politic NEMTEAN. Dupa cum se observa din cartea de vizita a domniei sala, a dat fuguta la un alt partid,, . Ma intreb eu ,,oare nu dupa un ciolanas,, . A vazut ca ciolanul de la PNL nu mai poate fi ros, nu mai are muschiulet???. Nu inteleg de ce domnul presedinte/deputat URSARESCU nu se sesizeaza, oare nu are informatii despre acest fapt. Foarte bine ziarul de Neamt cred ca I le poate pune la dispozitie.ESTE O INCOMPATIBILITATE EVIDENTA si sper ca in curind domnul URSARESCU va face ordine asa cum a facut de cind este presedinte PNL, taie in carne vie indiferent cit a muncit un client la imaginea partidului si chiar a domniei sale. Sa auzim numai de bine. Felicitari ziarul de Neamt pentru informatii corecte puse la dispozitia cititorilor. Cu stima. JANet.

 2. Rasputin spune

  „Ce părere AU …” Fără supărare.

  1. feraru marcel spune

   Si eu stiam ca se spune Barbieritputin, ca de ras…… Amu, serios, chiar crezi ca ai dreptate ? Daca da, scoate-ne si pre noi astia mai nacajiti la gramatica, din bezna nestiintei si ne spune cum ai ajuns la concluzia ca-i gresit enuntul.

   1. feraru marcel spune

    „daca termenii subiectului multiplu, la singular, sunt substantive (masive sau nume abstracte) nearticulate, se admite acordul la singular ” ASA CA…..PUTIN-ule…..ARE…ARE…..ARE! NA istetul mamei.
    Uite-aici http://www.scritube.com/literatura-romana/gramatica/ACORDUL-DINTRE-SUBIECT-SI-PRED81452316.php
    Fara shucareala bineinteles !

    1. Rasputin spune

     Fără supărare: nu-i de dumneata gramatica. Mai iart-o!

 3. Marin Stoian spune

  Traseism! A urcat in trenul PNTCD, a coborat in gara PNL si din noiembrie s-a aburcat in trenul IRL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate