Ce părere au oamenii despre Ionel Arsene

2

După ani de zile de politică și tone de lături vărsate peste el și partidul său, PSD, din partea gherilei PNL și USR, dar și din partea unor jurnaliști de companie, despre Ionel Arsene vorbesc realizările lui și banii atrași în județ.

Deși unii se chinuie demult să-i compromită imaginea, se pare că munca lor a fost absolut inutilă și aceasta nu este concluzia trasă de un ziar PSD-ist sau pupincurist, cum ar spune unii. Aceasta este realitatea din stradă. Oamenii zâmbesc când îl văd, vor să facă poze cu el și au un comportament față de Arsene la care nici nu ar îndrăzni să spere vreodată un PNL-ist local.

Dar opinia noastră este mai puțin importantă. Important este ce puteți vedea în imaginile de mai jos. Aceste imagini reflectă părerea oamenilor despre Ionel Arsene.

2 Comentarii
  1. VLAD spune

    Daca realizeaza ce a promis adica , tronsoanele de drum Bicazul Ardealean > Tulghes apoi Drumul Talienilor si in special Piatra Neamt > Bacau a facut ceva pentru acest judet.

  2. irinel spune

    Merita respectul nostru si poate face încă multe pentru comunitate

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate