Ce nu va vedea Prefectura niciodata cand va fi vorba de alesii locali ?

1

Se pare ca va urma o perioada in care Prefectura Neamt se va lua la tranta cu toti alesi locali care sunt incompatibili, dar avem noi o presimtire ca nu se va atinge absolut deloc de cei care au fost unsi consilieri locali prin fals si uz de fals, ca asa e treaba la noi la Neamtm, ce e UNPR-ului e posibil sa treaca neobservat, drept pentru care amintim de articolul nostru din data de 01.09.2013 publicat sub titlu de „Test de integritate pentru autoritatile nemtene” , test la care Prefectura a picat, ca sa nu mai spun de mamaligile de pe la PSD sau alte partide cointeresate care dorm in papuci.
In acel articol atrageam atentia autoritatilor ca mai multi consilieri locali UNPR au fost schimbati cu altii noi in baza unor hartii FALSE unde, s-au folosit plastografic semnaturile lui Gheorghe Stefan si Cristian Tomulet si stampilele PDL si PNTCD.

integritateLa vremea respectiva nici Gheorghe Stefan nici Cristian Tomulet nu isi aminteau sa fi semnat acele hartii, iar pentru a cimenta opinia noastra ca avem de-a face cu FALS si UZ DE FALS, am intrebat din nou recent, pe 11.01.2014, pe domnul Tomulet de acele acte si ne-a reconfirmat, daca mai era nevoie, ca nu a semnat niciodata acele hartii si ca semnatura sa impreuna cu stampila partidului au fost probabil xeroxate de pe un alt act.
Oare Prefectura va avea curajul sa aplice legea cu aceeasi masura, sau alaturi de celelalte autoritati care ar trebui sa se autosesizeze vor proteja in continuare mentinerea in functii a unor consilieri UNPR schimbati prin FALS si UZ DE FALS ?

Ion Ion

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Marin Stoian spune

    Daca niste oameni de rand ar fi facut asa ceva, acum erau deja in puscarie. Daca un ales al natiei falsifica documente oficiale, este apreciat si drept urmare saltat in funcii inalte. Tara bolnava!…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate