Ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă: sfaturi utile

0

Geanta nu este doar un accesoriu trendy. Cu ajutorul ei poţi să iei cu tine toate obiectele de care ai nevoie, de la electronice şi până la instrumente de scris, gustări sau acte. Geanta este utilă într-o mulţime de situaţii, de la o ieşire la restaurant şi până la o zi petrecută la birou sau la cursuri.

Dacă îţi doreşti să ai mereu toate cele necesare la îndemână, iată ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă:

Smartphone-ul

Smartphone-ul este aproape o extensie a mâinii noastre în ziua de astăzi. Miliarde de oameni din întreaga lume folosesc zilnic telefonul mobil, fie pentru a lucra sau a comunica, fie pentru a se relaxa. Telefoanele din prezent îndeplinesc o mulţime de funcţii şi sunt super performante. Le poţi folosi pentru a edita un tabel în Excel, pentru a face cursuri online sau pentru a răspunde rapid la e-mailuri.

Nu mai ai nevoie neapărat de laptop sau tableta în geantă, însă smartphone-ul nu poate lipsi. Alege un telefon performant, pe care să te poţi baza, precum un iPhone 13. Modelul iPhone 13 foloseşte un procesor A15 Bionic, bazat pe tehnologii avansate în domeniul calculatoarelor. Cu un iPhone 13 poţi să comunici mai uşor, dar şi să lucrezi sau să te relaxezi, totul cu un singur device. Dacă îţi doreşti un model ceva mai performant decât iPhone 13, poţi alege un iPhone 14 sau un iPhone 14 Pro Max.

Indiferent de tipul de telefon pe care-l alegi, atunci când acesta este în geantă, contează să îl protejezi că la carte. O mulţime de obiecte din geantă pot zgâria sau deteriora telefonul, de la chei şi până la bijuterii. De aceea, optează pentru o folie şi o husă compatibile cu smartphone-ul tău, că acesta să fie mereu în siguranţă atunci când îl pui în geanta sau în buzunar.

Bateria externă

O mulţime device-uri pe care le foloseşti zilnic se bazează pe autonomia bateriei, de la căşti wireless şi până la telefoane sau brăţări fitness. Dacă ai un program încărcat şi vrei să fii mereu cu un pas înainte, atunci nu uita să iei cu tine în geantă şi o baterie externă.

Bateria externă îţi va fi de folos pentru a încărca o mulţime de device-uri, de la telefoane şi până la căşti. În plus, găseşti baterii externe foarte uşoare şi de dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îţi încarci inutil geanta.

Alături de bateria externă ia cu tine şi cablurile USB de care ai nevoie, altfel bateria nu îţi va folosi la nimic.

Şerveţelele

Nu ştii niciodată când ai nevoie de un şerveţel pentru a şterge o pată, pentru a-ţi sufla nasul său pentru a merge la baie. Nu te baza pe faptul că vei avea mereu la îndemână, deoarece se poate întâmpla foarte uşor să nu găseşti astfel de produse, în special atunci când eşti pe drum. De aceea, şerveţelele sau batistele nazale nu ar trebui să îţi lipsească niciodată din geantă. Cine ştie când strănutul te ia prin surprindere?

Pe lângă şerveţelele uscate, este important să iei în considerare şi curăţarea mâinilor. Gelul dezinfectant sau şerveţelele umede antibacteriene sunt un must. Igiena corespunzătoare a mâinilor sta la baza prevenţiei în cazul multor afecţiuni. Astfel, înainte de a pune mâna pe faţă sau de a mânca, foloseşte un produs dezinfectant pentru mâini dacă nu ai acces la apă şi săpun.

Agenda

O agendă, un carneţel sau un bloc notes îţi poate fi util într-o mulţime de situaţii. Fie că vrei să notezi o idee, să faci o schiţă pentru un proiect sau să iei notiţe la un curs, un astfel de produs îţi poate fi de folos.

Nu trebuie neapărat să ai în geantă o agendă foarte mare sau grea. Vei găsi foarte uşor o mulţime de modele de agende şi carneţele, astfel încât nu îţi va fi greu să alegi un produs potrivit pentru geanta ta.

Instrumentele de scris

Un pix sau un stilou, nu contează ce alegi, însă este foarte bine să ai mereu în geanta cel puţin un instrument de scris. Poate vrei să îţi notezi ceva sau poate trebuie să semnezi rapid un act. Astfel, alege să ai în geanta cel puţin un instrument de scris despre ştii sigur că este 100% funcţional.

Portofelul

Nu este niciodată o idee bună să ai banii şi cardurile aruncate prin geantă, în vreun buzunar sau buzunăraş. Mai degrabă, optează pentru un portofel unde să îţi poţi ţine tot ce îţi trebuie în siguranţă. Găseşti atât în magazine, cât şi online, portofele de toate dimensiunile şi culorile, cu preţuri ce variază de la mare la mic.

Geanta nu trebuie doar să arate bine, ci trebuie să îţi fie şi utilă. Astfel, este o idee bună să ai mereu toate cele necesare cu tine în geantă şi să te asiguri înainte de a pleca de acasă ca nu ai uitat nimic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate