Ce mama zonei crepusculare se petrece în Piatra-Neamț? Cum să plătești atât pentru o oră de parcare și mai ales, de ce? (IMAGINI)

3

Ca șofer mintea mea refuză să înțeleagă pentru ce plătesc atât pentru o oră de parcare în condițiile în care mai că nu există stradă în amărâtul ăsta de oraș pe care să circul fără riscul de a-mi găsi dinții pe bord. Străzi proaste, gropi mai dese decât panseluțele din curte, locuri insuficiente pentru parcare, tarife de faci apoplexie dacă doamne ferește te trezești cu roata blocată și mai nou, parcometre „ultimul răcnet” la care cetățenii mai în vârstă zici că se închină, că de înțeles nu prea înțeleg cum se utilizează.

Sigur, mai este și varianta plății online după ce vorbești singur vreo 10 minute ca tâmpul pentru că în aplicația vieții ori nu reușești să selectezi locația, ori bifezi ca modalitate de plată cardul și te trezești că plata se face prin sms (cu TVA adăugat, adică nu scapi de taxa de taxă!), ori efectiv dă eroare totul, se închide și reiei întregul proces, cu alinierea sfinților de la mic la mare.

Ce este smart în acest oraș și nu pricep eu?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Bizon maltez spune

  Da de ce e coadă la parcometru? Se dă ceva?

 2. Ioanid76 spune

  In Franța, in Annecy oraș turistic plata e tot la parcometre însă 45 min sunt gratis , de la o ora in sus sunt aceleași tarife ca la Piatra Neamț, ce sa mai zic că majoritatea parcărilor sunt in subteran sau suprateran sunt și acoperite, curate și supravegheate….

 3. Florin spune

  am înjurat la parcometrul de la piață de-am zis că nu mai am aer. cum să montezi aceste panouri cu ecranul spre sud, în plină lumină? ce cretin le-a plasat așa? să pună și-un supraveghetor, cu ochelari speciali, ca să vadă ce tastează.
  de fapt, ce să ne mai mirăm? sunt atât de multe tâmpenii prin spartcity piatra neamț, că în curând, o să avem bancuri cu căruțe răsturnate, ca la caracal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate