În ce hal poate să miroasă în zona fostei Avicola… Doamne ferește!

6

De ani de zile, în zona 1 Mai spre fosta Avicola, periodic vine câte un val de miros de WC părăsit de îți vine să te iei cu mâinile de cap. Nu știu cum pot trăi oamenii aceia cu asemenea miros în aer, dar cert este că ar trebui ca cineva să ia măsuri.

Am fost de mai multe ori la groapa de gunoi și, ca termen de comparație, vă spun că miroase mai bine decât în zona urbană de la fosta Avicola. E o bătaie  de joc ce se întâmplă aici.

miros-piatra-neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Leo Leo spune

  A crapat cineva?

 2. Ana Achitzei Ana Achitzei spune

  De ce domnii de la mediu nu NEUTRALIZEAZĂ zona?

 3. Costel Alican spune

  Este și normal sa miroase acolo asa datorita proiectantului sau inginerului care a venit cu canalizarea în zigzag mai bine spus în forma de U. Adică……când începi sa cobori spre oraș în acea panta la nici 100metri conducta traversează strada ….apoi merge cat merge pe partea stânga și iarăși trece lângă langelloti pe partea dreaptă….. unde e continuitatea sau căderea….????? Și așa sa lăsat drumul pe o parte datorita tot celor ce au săpat pe margine și acum fuge la vale drumul… dacă lasă canalizarea sa curgă frumos pe partea dreapta adică pe lângă poligon nu cred ca erau probleme. Dar sunt alții ce pot analiza mai bine proiectul…. A nu mai vorbim de ce au lăsat în urma după canalizarea reabilitată, ma refer la partea carosabilului

 4. Ciprian Si Andreea spune

  Suntem deranjați noi cei care suntem in trecere prin acesta zonă, bine zis ” Oare cum rezista oamenii care locuiesc acolo? ” Dar la cate tîmpenii aud in ultima vreme .. nu ma mai miră nimic! Nu se iau măsuri…deci asteptam ca „cineva”..sa.si achiziționeze o locuinta in zonă pentru rezolvarea problemei (posibil) :)))

  1. xx spune

   Cu timpul te inveti cu toate,acum probabil cind ies de acolo li se pare deosebit si poate vor face reclamatii

 5. Vukovik spune

  Pai ar trebui daca e Asa O Imbacseala ! sa dea fuguta la HAN JUN LAI si sa caute niste masti cum au vopsitorii auto ptr nas si gura , si sa umble si Ei ca Aia mici cu ochii oblici din GUANGXI ZHUANGZU , SHANGHAI pe strazi , in casa , Chestiunea e ca daca Miroase la modul cum miroase , In acea zona e si un Depozit ,, T…. M ,, marfa care o Comanzi de acolo se presupune ca e si ea Inmiresmata cu parfumul Respectiv , Deci cand o Coboara din Auto cu care o livreaza e Cum ar Spune , zic cei din BUC ,, de C.. t ,, !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate