Ce a făcut PSD pentru tine ?

Ce a făcut PSD-ul pentru tine este o întrebare la care răspunsul este corect să și-l dea fiecare. Noi doar vă amintim.

Vă amintiți de vremurile când era la butoane PDL-ul, actualul PNL și când mergeam lace-a-facut-bun-psd spital trebuia să cumpărăm din banii noștri totul, de la seringă până la pansament și pastile? De când a căzut PDL-ul, actualmente PNL, nu a curs lapte și miere la spital și cu siguranță au mai fost cazuri în care pacienții au cumpărat unele lucruri ce lipseau în spital, dar ați mai auzit pe cineva sa fie trimis să cumpere, seringi, pansamente, calciu sau lucruri elementare într-un spital ?

Vă amintiți de vremurile când conducea PDL-ul, actualul PNL, și fiecare firmă era chemată cel puțin o dată pe an și amendată la Garda Financiară ? De când a căzut PDL-ul, actualmente PNL, și până acum am văzut multe controale abuzive ale finanțelor, dar ați mai auzit patronii de firme să se plângă că sunt chemați  și amendați cel puțin o dată pe an?

Vă amintiți de vremurile când conducea PDL-ul, actualul PNL, și se închideau școlile și spitalele din Neamț? De când au pierdut guvernarea și puterea cei de la PDL, acum PNL, ați mai auzit de vreun spital sau școală închisă în Neamț sau ați auzit de redeschideri cum e cazul spitalului din Bicaz ?

Vă amintiți de vremurile când conducea PDL-ul, actualul PNL ,și oricine nu era cu ei avea mari probleme, pierdea afaceri, locul de muncă etc.? De când au plecat ei și au venit cei de la PSD nu este paradisul pe pământ și eșaloanele superioare din instituții și firme subordonate au tot un miros politic, dar ați mai auzit de patroni hăituiți la care sunt trimise intenționat organele de control sau de oameni cărora li se fac dosare penale false pentru că sunt incomozi ?

Vă amintiți de momentul în care a venit la putere în Neamț PDL-ul, actualmente PNL, și au schimbat pe criterii politice toți oamenii din instituțiile publice, începând de la directori  și până la femeia de serviciu? De când au pierdut puterea, portocalii actuali albaștri, au mai fost schimbări pe criterii politice la directori, dar ați mai auzit de schimbări pe criterii politice la funcționari din eșaloanele inferioare ?

Vă amintiți de vremurile când PDL-ul,actualul PNL, avea guvernarea și poliția vă oprea în stradă pentru controale de rutină să vă caute motiv să vă amendeze? Desigur că nu este nici acum totul în regulă, dar de când au pierdut puterea foștii PDL-iști, actual PNL-iști, observați că parcă nu vă mai caută nimeni nod în papură cum se făcea înainte?

Vă amintiți de vremurile când PDL-ul, actualul PNL, conducea și DNA, DIICOT și nicio instituție de forță a statului nu deranja nici un mare bandit politic? De când au pierdut portocalii, actuali liberali, puterea nu au devenit toți politicienii niște sfinți și nici instituțiile nu funcționează cum ar trebui, dar vedeți o mare schimbare și o mulțime de bandiți politici din toate partidele  arestați și condamnați?

Ar mai fi multe lucruri pe care le putem compara și, cum spuneam, încă sunt multe lucruri de făcut, dar pentru moment este suficient să vă amintiți cum o duceați în perioada PDL, câtă încredere aveați în justiție, cât se fura și nimeni nu făcea nimic, cum se închideau școli și spitale, cum se tăiau pensii și salarii, să vă amintiți tot ce era în epoca portocalie și să decideți singuri dacă cei din PDL, care sunt acum în PNL, mai merită să mai ajungă vreodată la butoane. Poate nici alții de la USR, PSD, PMP, ALDE sau care or mai fi, nu merită votul vostru și nu vă sugerăm cu cine să votați, ci doar vă rugăm să faceți singuri o comparație între cele două guvernări și să vă răspundeți singuri la întrebarea dacă e bine să revină la butoane sau să mai aibă vreo putere foștii PDL-iști care sunt acum în PNL.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate