Unde mergem în weekend?

0

Vineri, 22 ianuarie, ora 20.00, PUB KM 0 vă invită la o seara dedicată teatrului. Pe scenă vor urca Maria și Gheorghe Hibovski(Trupa Tandem), care vor prezenta specacolul „Urăsc Femeia”, după textele lui Daniil Harms.

resize

Vineri, 22 ianuarie, ora 22.00, Tonique Pub promite o seară 100% Live, marca Laurențiu Popa(Formația Alb-Negru).
Și fiindcă este o seară cu specific oriental, Club Tonique îi va avea alături pe cei mai în vogă dansatori cu specific arăbesc!

resize (1)

Sâmbătă, 23 ianuarie, începând cu ora 11.00,  la Galleria Piatra-Neamț  copiii se vor putea întâlni cu personaje de poveste și vor putea lua parte la diferite  ateliere creative și jocuri. Intrarea este liberă!

resize (2)

Sâmbătă, 23 ianuarie, ora 23.00, Chaplin Pub vă invită la o seară de muzică live, alături de formația Royal Avenue.
Royal Avenue este o formație pop rock/electro, care se remarcă prin alegerea unui repertoriu dinamic cu un sound modern, fără teama de a interpreta piesele într-un mod unic, personal.
Trupa este alcătuită din 6 tineri plini de entuziasm, ambitioși si pasionați de muzică și artă, fiecare având un trecut bogat, atât în privința studiilor de specialitate, cât și în privința colaborărilor pe plan muzical.
Royal Avenue aduce un plus de valoare pe piața muzicii live, valoare exprimată prin: prospețimea sound-ului, adaptabilitatea repertoriului, energia pozitivă degajată și imaginea corespunzătoare unei atmosfere de spectacol.

resize (3)

Duminică, 24 ianuarie, ora 11.30, Primăria municipiului Piatra-Neamţ organizează ziua unirii “Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română“, dedicată împlinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române. Evenimentul se va incheia cu un spectacol oferit de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.

resize (4)

Dumincă, 24 ianuarie, ora 18.00, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” vă invită să participaţi la un recital cameral extraordinar susţinut de ARTES QUARTET, formaţie care propune sărbătorirea ZILEI UNIRII printr-un program de muzică românească.
ARTES QUARTET este o formaţie camerală înfiinţată la Iaşi de absolvente ale Academiei de Artă „George Enescu” – Sara Stroici – vioara I (masterandă), Ina Turcu – vioara II-a (cadru didactic la Colegiul Naţional „Octav Bancilă” din Iaşi), Luminiţa Ciobanu – violă (lector universitar dr. la Universitatea de Arte „George Enescu”) şi Alexandra Mihai – violoncel (Universitatea de Arte „George Enescu” Iaşi).
Ansamblul cameral ARTES QUARTET are o paletă largă de repertoriu, interpretând toate stilurile muzicale specifice oricărui eveniment monden.

resize (5)

Duminică, 24 ianuarie, ora 19.00,  Teatrul tineretului vă invită să urmăriți piesa de teatru „Un spectacol ratat”.
Un spectacol ratat“ este spectacolul vieții de zi cu zi, care ne dovedește că avem nevoie de foarte puțin pentru a fi fericiți, cu condiția ca acel puțin să țină de esența ființei noastre.

resize (6)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate