Ce fac unii atunci când Poliția le reține plăcuțele de înmatriculare? Pun altele false și își văd de drum/Caz concret în NEAMȚ

0

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 07:30, un echipaj de poliție din cadrul Serviciul Rutier Neamț a depistat pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia controlului documentelor s-a stabilit faptul că acesta nu ar avea încheiată o poliță RCA, fiind sancționat contravențional și fiindu-i reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Tot în aceeași zi, în jurul orelor 09:40, bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiști în localitatea Dumbrava Roșie, conducând același autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Polițiștii i-au reținut numerele de înmatriculare, fiindu-i adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe au fost retrase și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate