Ce este Flaming Hot la sloturi online?

0

Jucătorii experimentați ajung să aibă jocuri preferate. Unii sunt fani ai celor mai noi, inspirate din filme sau cultura pop modernă în timp ce alții caută ineditul, fie prin povestea din spatele jocului fie prin elementele grafice și sonore folosite. Însă există și jucători care preferă jocurile clasice. Pentru aceia, EGT a creat jocul Flaming Hot. Acesta este unul din cele mai de succes titluri ale companiei, fiind reeditat de foarte multe ori de-a lungul anilor, și oferind de fiecare data noi funcții de joc și noi posibilități pentru jucător.

Lansat în 2016 Flaming Hot este deja un nume cu greutate în zona jocurilor de tip slot din mai toate cazinourile din lume. Și asta pentru că  acest joc este disponibil atât în sălile de jocuri și cazinourile fizice cât și în cele online. Acest lucru se datorează popularității imense pe care acesta a strâns-o de-a lungul timpului de când a fost lansat. Având la bază mecanica simplă a unui joc de slot clasic, Flaming Hot reușește să aducă emoția jocului în cea mai pură formă a ei la oricine se aşează în fața unui ecran. În plus, elementele grafice simple sunt folosite cu foarte mare efect pentru a da jocului acea nota de nostalgie și de simplitate pe care mulți dintre jucătorii mai vechi o caută în jocurile noi.

Asta nu înseamnă însă că Flaming Hot nu și-a găsit adepți și în rândurile tinerilor jucători de astăzi. Tot mai mulți tineri descoperă acest joc și se bucură de experiența pe care acesta o poate oferi. Asta în principal datorită faptului că este un joc atât de simplu încât este perfect pentru cei mai noi dintre jucătorii de la cazinourile online. Aceștia au posibilitatea de a înțelege mai bine cum funcționează aceste jocuri, în forma lor cea mai simplă, și ce anume i-a atras pe atât de mulți înaintea lor spre ele. Într-un fel, acest joc este atât un moment de relaxare cât și o lecție de istorie.

Acest joc din seria Hot de la EGT are la bază un concept foarte simplu. Bazat pe 5 coloane, fiecare afișând ațe 4 simboluri, și 40 de linii de premiere, jocul oferă foarte multe combinații celor care îl joacă. Asta, împreună cu o rată de câștig de 95.53%, fac din acest joc preferatul multora. Sistemul de pariere este unul cât se poate de simplu, iar asta oferă și multe variante celor care sunt dispuși să își încerce norocul. Jocul mai dispune și de o serie de alte funcții. Spre exemplu, pentru ce care vor să riște mai mult, există și opțiunea de Gamble, care permite dublarea sumei câștigate prin ghicirea culorii unei cărți de joc. Aceasta este poate una din cele mai populare funcții ale acestui joc, pe care dezvoltatorii au inclus-o în toate variantele acestuia tocmai din acest motiv.

În plus, jocul are și câteva elemente care îl diferențiază de restul din categoria să. Deși bazat pe un joc de slots vechi, Flaming Hot a fost îmbunătățit în câteva puncte cheie. Unul din acestea este felul în care jucătorul poate câștiga. Pe lângă găsirea simbolurilor norocoase, acesta are la dispoziție și alte opțiuni precum cele de Wilds și cele de Wins. Acestea apar de obicei de coloanele 2,3 și 4, și ajută la crearea liniilor de premiere. Astfel, chiar şi în cazul în care jucătorul nu nimerește toate simbolurile câștigătoare, primește un ajutor vital din partea acestor Wilds și Wins. Un alt lucru interesant despre acestea este faptul că ele pot acționa cumulativ. Asta înseamnă că valoarea de multiplicare indicată de simbolurile afișate se adună pentru a da un scor mult mai mare jucătorului.

Flaming Hot este unul din jocurile pe care orice jucător ar trebui să îl încerce cel puțin odată. Și asta pentru că este foarte ușor de jucat și în plus permite câștiguri semnificative chiar și în cazul unor pariuri mici. Astfel, oricine poate încercă să câștige dar în același timp se poate distra fără a simți că este cumva în pierdere prea mare. În plus, datorită designului sau simplu dar funcțional, Flaming Hot este unul din jocurile care nu permit jucătorilor rău intenționați să trișeze în vreun fel. Astfel, toată acțiunea rămâne pe ecran și depinde numai de norocul tău cât de mult poți câștiga. 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate