Ce este cu pozele indecente în care apare directorul spitalului din Piatra-Neamț

1

În spațiul public au apărut azi niște poze de la un show privat cu două fete dezbrăcate iar printre spectatori este și actualul director al spitalului din Piatra-Neamț.

Aceste poze au intrat în posesia redacției noastre dintr-o sursă anonimă de foarte mult timp dar în urma investigației făcute am decis să nu le publicăm deoarece pozele fuseseră făcute într-un spațiu privat, la o petrecere deocheată care a avut loc cu mult timp înainte ca Alexandru Filimon să devină directorul spitalului. Mai mult de atât, din investigația noastră jurnalistică a reieșit că fetele erau două ”profesioniste” din alt județ care ofereau astfel de spectacole contra cost la diverse petreceri.

În decursul timpului, am intrat în posesia multor astfel de poze cu caracter privat din viața privată a unor oameni care au ajuns pe anumite funcții dar politica publicației este contra amestecului în viața privată a oamenilor. Mai mult de atât, astfel de poze apar când o persoană ajunge pe o funcție și deranjează grupuri de interese căci dacă ar fi vorba de interesul public ele ar apărea înainte ca persoana să ajungă pe funcție.

Momentan nu avem nicio reacție a directorului spitalului dar vom completa articolul în momentul în care aceasta va exista.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Popescu Gabriela spune

    Viața privată a unei persoane este a ei și numai a ei!!! Pe pacienți și angajați ar trebui sa îi intereseze pregătirea profesională a directorului și nu picanterii de prost gust. Dar,na!! Din ce să scoateți bani de la prostime?? Cum spunea un împărat roman, ” dați le poporului pâine și circ”!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate