Ce e rău pentru funcționarii publici e bun pentru bolnavii din spital?

Legisația României ne spune de un spor primit de salariații expuși la radiații electromagnetice, cunoscutul ”spor de antenă”. El este definit ca o compensare financiară pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă și la stabilirea lui se are în vedere: existenţa factorilor nocivi şi mecanismul de acţiune a acestora asupra organismului, intensitatea de acţiune a factorilor nocivi sau asocierea acestor factori, durata de expunere la acţiunea factorilor nocivi, care determină un risc de îmbolnăvire sau de accidentare, etc. Concluzia este că treaba asta cu antenele pe lângă oameni nu e bună pentru sănătate, căci altfel nu prevedea legiuitorul să se dea compensări celor care lucrează în clădiri care au pe ele diverse tipuri de antene.

Pai, dacă antenele pot intra pe lista aparatelor care sunt dăunătoare organismului uman, cum de ne-am găsit noi la Piatra-Neamț să le montăm fix pe spital, unde prin definiția clădirii sunt oameni deja bolnavi care nu ar trebui expuși la nici un factor de risc ?

 

- Apreciază pagina -

5 Comentarii
 1. legio spune

  Pai Romania este tara tuturor posibilitatilor, va mai mira ceva in aceasta tara a lui Papura Voda in care pulimea se uita la luna si asteapta tratamentul boilor, adica ,,parul pe spinare ” !

 2. Onelian dalmatio spune

  Niște imbecili, ca să nu plătească nimănui nimic. Excroci bandiți si cei ce arfi trebuit să vegheze la aceste probleme unde au fost, unde sânt? ???!

 3. Leo Taxil spune

  Și ar mai trebui adăugat că funcționarii publici primesc cam multe sporuri aberante și nejustificate, de exemplu sporul pentru lucrul ”extrem de periculos” la calculator!!!

 4. Leo Taxil spune

  Folclor de proastă calitate. Dacă aveți curiozitatea de a citi studii științifice pe această temă, veți afla că acele antene nu fac rău nimănui. Mai ales că undele emise au o directivitate foarte pronunțată: maximă în plan orizontal și minimă în jos.

  1. Folclor de calitate spune

   Pai explicati-ne si noua dom’le ce fel de antene sunt alea ? Pilon, dipol, yagi, etc. ca sa precepem si noi astia mai veniti de la sapa, ca deh, dupa spusele dumitale undele alea pleaca ca dupa laser cu frecventa si amplitudine liniara……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate