Ce caută polițiștii din Piatra Neamț prin tomberoanele din oraș?

4

poliotisti-cauta-in-gunoi

Mai mulți cetățeni ne-au sesizat că în diverse cartiere din municipiul Piatra Neamț sunt echipaje de la Poliția Locală care umblă prin tomberoane și iau din fiecare hârtii care seamănă cu bonuri sau facturi. Imediat folclorul urban s-a pus în mișcare și s-au emis mai multe ipoteze care mai de care mai năstrușnice.
În realitate operațiunea de ”căutat prin tomberoane” este o inițiativă a Poliției Locale harii-din-gunoaiecare a adunat un număr destul de mare de sesizări  din partea asociațiilor de locatari care reclamă că pubelele lor sunt folosite de diverse societăți comerciale cu sediile la parterul blocurilor care, din ”economie”, nu încheie contracte cu firma ce colectează gunoiul, preferând să folosească ”gratuit” serviciul de colectare plătit de asociațiile de locatari.
Pentru a demonstra vinovaților că aruncă gunoiul la tomberoanele asociațiilor de locatari, polițiștii au trebuit să adune dovezi (facturi, bonuri, etc). Societățile depistate că au folosit ”gratuit” pubelele asociațiilor de locatari au fost deja notificate, urmând ca săptămâna viitoare să se prezinte la sediul Poliției Locale pentru a li se înmâna ”felicitările” de rigoare.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. dan spune

  Sunt curios, acuma ca mari evazionisti… vor fi amendati, daca locatarii vor plati mai putin la factura de gunoi… Invidie si bete in roate, asta stim sa oferim.

 2. buddy spune

  Da invers de ce nu fac??ca si locatarii pun gunoaie la tomberoanele societatilor. Sau cauta sticle si cutii si lasa in urma lor o mizerie de nedescris.eu tot din cauza unor imbecili care lasau gunoiu la usa societatii la care lucrez…faceau deranj si dupa au facut plangere la pol locala si o venit sa ne amendeze.

 3. mickey999 spune

  E un inceput e bine , e in regula , trebuie si asta, toti trebuie sa plateasca insa romanului ii trebuie „singe” de politician nu rahaturi din astea pentru inceput.
  Romanul vrea razbunare si o vrea pentru ca in 26 de ani a trait o viata nemernica din rau in mai rau.
  Singura alinare e sa vada cit mai multi politicieni in puscarie si cu averile confiscate.
  Apoi poate si politia sa scormone in gunoiul cui vrea.

 4. feraru marcel spune

  Bre, da’ toata lumea s-o pus pi capu’ privatilor ? Nu mai poti economisi un ban de raul proprietarilor astia de apartamente ! Ce dreacu’, 50 de bani de apartament era asa de mult ? O disparut bunatatea si intelegerea de semeni, din sufletul Romanului ? Asa de haini ne-am facut ? Rusine, domnu’ presedinte de asociatie…… Asa, uitam…. Noi te-am facut presedinte ! Apropos, politistii primesc si spor de mediu toxic ? Daca nu, sa li se dea si il suportam noi din marirea impozitelor ! O fi mai mult de 50 de bani de apartament ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate