Ce am dori în mod special de la viitorii aleși locali ?

0

Partidele politice din Piatra-Neamț încep timid să își expună public alesi-locali-capacitatelistele de potențiali candidați locali, semn că echipele politice încep să se coaguleze.

În urma consultării mai multor pietreni, dar în mod special în interesul dezvoltării corecte a acestui oraș și în interesul unei reprezentări cât de cât normale în administrarea județului și a orașelor care îl compun, propunem partidelor politice ca o condiție eliminatorie a prezenței pe liste să fie promovarea unei simulări de examen de capacitate de clasa a 8-a.
Considerăm că deținerea unui bagaj de cunoștințe necesar promovării a 8 clase este o condiție normală și de bun simț pentru cei care vor dori să reprezinte interesele mediului urban și cele de la nivel județean.

I.R.

PS: Bine ar fi să dea o simulare de acest gen și cei din presă, că prea se fac unii pe alții analfabeți, dar mulți nu ar fi capabili să ia un examen de clasa a 8-a.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate