Ce a pățit o femeie care nu a vrut să ”colaboreze” cu cei care ”aranjau” actele la o primărie din Neamț

4

Povestea unei femei din Bârgăuani este atât de elocventă încât nici nu mai are nevoie de prea multe comentarii. Femeia de bună credință nu a vrut să ”colaboreze” cu cei care făceau și desfăceau în primărie așa că a fost ”rasă” fără să aibă vreo șansă. Ca ea pățesc mulți funcționari publici care nu vor să ”colaboreze” și nu vor să își asume riscul de a deveni complici.

Din păcate, în astfel de situații poliția nu prea are ce face, căci competența e la alte organe de anchetă, alte organe de anchetă de la Neamț sunt înțepenite când e vorba de un suspect care are rude în sistem și uite așa unii oameni au de ales între a fi corecți și a rămâne fără loc de muncă sau a risca și a merge la pușcărie împreună cu făptașii. Femeia din acest interviu a ales să fie ”săracă, dar cinstită”.

Punctul de vedere al domnului Șchiopu și a celorlalte persoane din primărie, la care se face referire în materialul de mai sus. 

4 Comentarii
 1. Paul spune

  Felicitări doamnei ca are caracter și nu sa lăsat influențată și nici intimidata. Nu este ușor în vremea Baronilor de Neamț dar asta denota faptul ca nimeni dintre autoritățile din județ și ma refer la consiliu județean nu a ridicat un deget, mai mult divulga reclamantul și îl pune în pericol în loc sa facă o ancheta interna……. RUȘINE.

 2. Pintilie spune

  Buna ziua! Cunoc astfel de atitudini, multi sefi fac asta numai ca nu toti au curajul sa reactioneze precum aceasta doamna pe care o felicit! Bravo!!!

 3. Stefan spune

  Ce nu e bun. Ăsta e tiparul. De ce sunteți mirați. Chiar nu știați asta.
  Mă lăsați. Da asta e în tot județul

 4. Onelian dalmatio spune

  Vedeți CEI drepți ssânt huliți și exterminați fiindcă ceice conduc orice instituție la orice nivel sânt hoți, corupți cuacte în regulă și organele carear trebui să ia măsuri ferme împotriva acestor ispite pământești de cele mai multe ori bat palma cu ei și merg cot la cot cu ei în toate tărășeniile lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate