Ce-a fost si ce-a ajuns Cinema Cozla

1

Cel mai modern cinema din oras pe vremuri, singurul care avea doua sali de proiectie, un cinema unde cand rulau filme bune trebuia sa te asezi la coada la bilete de la 6 diminea, a ajuns o ruina si un focar de infectie.

Va intereseaza scuzele si cine sunt vinovatii? Pe noi nu ne intereseaza pentru ca acest cinema s-a dus pe apa sambetei in timp si vinovatii au toate culorile din curcubeul politic nemtean.

Nu intelegem de ce nu se dau aceste cladiri in chirie cu un leu pe luna la un privat care face productie si are angajati, decat sa ajunga in ruina. Dar de ce sa faca cineva asa ceva cand e mai bine sa fie totul distrus ca sa poata fi vandut la bani putini.

Sunt zeci de fundatii umanitare in judetul Neamt care fac lucruri bune pentru judet si pentru oamenii aflati in nevoi. Cred ca orice fundatie de acest gen ar accepta cu bratele deschise o astfel de cladire si ar gasi si uitilitate pentru ea. Macar daca nu se vrea sa se faca ceva, sa li se dea unda verde celor cu initiativa.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Florin spune

    Pai ne intereseaza vinovatii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate