„Ce a făcut primarul Carabelea în DEFAVOAREA pietrenilor, punctual” – Răzvan Cuc

1

În conferința de presă care a avut loc zilele trecute, Senatorul Răzvan Cuc a subliniat câteva lucruri foarte importante realizate de primarul Andrei Carabelea, în primul său an la conducerea orașului:

„Ați văzut și ce a decrat premierul Cîțu „[…] dom’le, una am declarat în campanie și alta fac când mă apuc să fac administrație”. Adică nu poți să vii să promiți că va curge lapte și miere în Piatra și după aceea, când ajungi să conduci, să nu faci nimic. Vă spun că lista este îngrijorător de mare, lista cu lucrurile pe care Carabelea le-a făcut în defavoarea pietrenilor, și cu tot efortul colegilor mei, consilieri locali care au încercat să repare pe parcurs aceste nenorociri – aș putea să spun – să și prevină anumite lucruri prin proiectele lansate, să știți că, din păcate, acest primar a mințit, nu a făcut nimic, și vă spun sincer că eu nu văd un viitor bun pentru dezvoltarea acestui oraș cu acest primar la cârma orașului.

Haideți să trecem în revistă câteva lucruri care, din punctul meu de vedere, sunt destul de grave: Pe partea administrativă: a crescut datoria publică, a făcut un împrumut de 16 milioane la bancă în numele pietrenilor, într-un an de mandat nu a făcut nimic, în Piatra-Neamț au fost amenajate doar două sensuri giratorii – unul cu ajutorul Secției de Drumuri Naționale și unul la o inițiativă privată. […] Mai nou am văzut că primarul Carabelea a declarat război castanilor din Piatra-Neamț, asta era singura problemă care nu fusese rezolvată.

Ați fost cu toții prezenți la semnarea contractului pentru axa strategică Neamț-Bacău, unde bineînțeles toată munca a fost făcută de Consiliul Județean iar domnul primar Carabelea a ridicat și el două degețele și zice: „dom’le, vreau să semnez și eu ceva”. Domnule primar, trebuie să înțelegeți că în viața politică nu poți să te agăți tot timpul de realizările altora ca să minți electoratul, trebuie din când în când să mai muncești și tu.

Vino și tu cu proiecte benefice pentru Piatra și atunci vei acvea ce să semnezi. Tot așa, foarte important, a mărit amenzile din ce am văzut, a închis accesul pe strada ce urcă spre telegondolă, a desființat iluminatul de Paști, a făcut peste noapte un regulament greșit pe care ne străduim să-l îndreptăm. A foarte important: a făcut ceva pentru pietreni – a cumpărat o mașină nouă la Primărie de 30.000 de Euro. Asta este foarte important pentru că eu sunt de acord ca domnul primar să aibă tot confortul la Primărie cât nu face nimic – măcar să aibă confort.

Am două pagini cu nerealizările lui Carabelea și cred că ar trebui amintite pietrenilor săptămânal ca să vadă exact ce au votat și cui au acordat increderea.”, a transmis Răzvan Cuc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Citizen spune

    Referitor la titlul articolului… Aproape totul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate