Cazurile de SIDA în creștere la Neamț. DSP evită subiectul…

1

În fiecare an apar noi cazuri de SIDA în Neamț, cazuri care au ca principală cale de transmitere relațiile intime cu persoane bolnave.

Deși vorbim de o boală mortală și de persoane infectate care sunt suspecte că în mod intenționat transmit boala având parteneri multipli, Direcția de Sănătate Publică nu găsește soluții pentru a diminua extinderea acestei boli. Nici măcar nu transmite din când în când o statistică cu evoluția numărului de cazuri ca să știe nemțenii și să fie mult mai atenți la ce fac.

O fi sau nu de interes public faptul că numărul de cazuri de SIDA e în creștere, asta decideți dumneavoastră. ”Oamenii de știință” de la DSP nu dau aceste informații publicității din propria inițiativă și ca activitate preventivă, ci doar când le cerem noi și dacă îi întrebăm ce fac în această privință spun că ei nu au ce face și să folosească nemțenii prezervativul.

Așadar, nemțeni, aveți grijă ce și cu cine și mai ales cum faceți…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. mickey999 spune

    Ei, si tu …cind e vorba de „cum se face” e usor, ca mersul pe drum . „Cu cine” se face …eeeeh…

    Apropo, mai e vreun streap-tease prin Piatra? N-am mai fost de vreo 14 ani ….ce vremuri … ce fete prietenoase…

    🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate