Cazuri de COVID-19 în mai multe școli din Neamț. Cursuri suspendate

0

Inspectorul școlar general, Mihai Obreja, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro faptul că are informații, până la această oră, că doi angajați de la Școala nr. 2 din Piatra-Neamț, mai exact două femei de serviciu, ar fi fost diagnosticate cu COVID-19. Această informație trebuie confirmată de DSP Neamț și ulterior se va comunica exact situația la nivelul Inspectoratului.

Până la noi indicații și date oficiale de la DSP Neamț care să confirme acest lucru, inspectorul școlar general a decis împreună cu conducerea unității de învățământ, ca prevenție, suspendarea cursurilor de pregătire a elevilor în incintă și măsuri de igienizare.

Un caz similar a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la o școală din Gâdinți. Un elev se află în izolare și cursurile au fost suspendate. De asemenea, la o anexă a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” din Roman s-a mai înregistrat un caz cu elev în izolare, fiind luate aceleași măsuri.

Pentru cazurile prezentate mai sus, cursurile de pregătire pentru examene se vor desfășura online.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate