Caz șocant în județul Neamț: S-a automutilat încercând să își pună capăt zilelor

0

Ieri, la orele prânzului, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț a fost solicitat să intervină de urgență în comuna Dochia, unde un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost găsit cu mai multe răni pe corp. Ajunși la fața locului, membrii echipajului au constatat că bărbatul în cauză își provocase multiple plăgi prin înjunghiere. Acesta a fost preluat și transportat la Spitalul Județean Piatra Neamț.

Potrivit unor surse, bărbatul ar avea anumite tulburări psihice și ar fi încercat să se sinucidă.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, și continuă cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat Oficial SAJ Neamț: 07.07.2022, ora 12:37, Dochia, pacient sex masculin, 55 ani, diagnostic: plagă înjunghiată aprox. 2 cm regiunea cervicală anterioară, plăgi înjunghiate jumătatea superioară a abdomenului cu evisceraţie prin automutilare; pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate