Caz revoltător la o școală din județul Neamț: copii bătuți, înjurați și amenințați de o profesoară

5

Un caz de-a dreptul revoltător ne-a fost adus la cunoștință de rudele unor elevi ai Liceului Teoretic Mihail Sadoveanu Borca. Din imaginile și înregistrările primite pe adresa redacției se vede clar cum elevii sunt abuzați atât fizic cât și verbal de un cadru didactic.

Cazul ne-a fost prezentat pe larg de apropiații unor elevi ai clasei a 7-a, care susțin că respectiva doamnă profesor nu este la prima abatere de acest gen. Aceștia au povestit cum elevul din imagine s-ar fi ascuns sub bancă pentru a scăpa de furia profesoarei, însă aceasta l-a scos de urechi, provocându-i chiar și leziuni.

Doamna profesor Oana V.B. predă engleza de ani buni la acest liceu și este recunoscută de generațiile anterioare ca fiind un dascăl foarte bun. Ce a făcut-o, însă, să-și schimbe atitudinea atât de mult față de elevi, nimeni nu își poate explica.

Apropiații elevilor care ne-au transmis materialele spun că își vor face singuri dreptate dacă nu se va sesiza conducerea liceului.

Robert Iosub

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Mihai spune

  Nici copii nu sunt ușă de biserica dar nici cu profesorii nu ma laud , la liceul ala te căsăpește și directorul nu numai profesorii , dacă mă-sa ia putut educa cu bătaia așa exemplu au și ei acum “Parul” nu țin partea nici la elevi nici la profesori dar 45% din profesori cu unii directori sau foști directori nu știu care mai este situația acum dau in elevi , va spun din experiența petrecuta din Liceu

  1. Ana spune

   Nu aprob asemenea comportament însă să ținem cont de atitudinea elevilor ,comportamentul ,comentariile in timpul orelor etc..Copii sunt foarte obraznici și cred ca în scoli ar trebui sa fie disciplină. Vai de viitorul tarii noastre .

 2. Vasi spune

  Corect. Pe mine nu mă scotea profesoara de sub bancă. De ce era acolo? Fiindcă nu știe cum îl cheamă cu buletinul în mână!

 3. Dan Bora spune

  Mare tragedie. Vai foarte revoltător. Mergeți puțin prin clasele acestor „copilași” și o sa vedeți ce comportament au. Până în ’89 era disciplina in scoli pt că nu-si permitea nici un elev sa facă ce fac cei din ziua de azi și nu a murit nimeni de corecție. Personal mă confrunt cu o problema in clasa fiului meu din cauza a doi „copilași” care deranjează zilnic orele școală neavând nici un instrument pt a remedia situația decât nota la purtare. Respect pt doamna profesoara iar voi criticii trăiți într-o altă lume.

  1. Bordea Maria spune

   Nesimtirea si obraznicia („copilasilor”) fara limite, au facut-o pe d-na profesoara sa îsi iese din rabdari. Trebuie coborata militaria , altfel, vom suferi cu totii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate