NEAMȚ: Căutat de poliție! A făcut un credit folosind actele altei persoane!

0

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și tentativă de înșelăciune. Acesta a fost înregistrat de camerele video din incinta unei unităţi bancare din Piatra Neamţ.

În fapt, poliţiştii au fost sesizați de către persoana vătămată despre faptul că la data de 19.10.2018 a fost contactată de către o angajată a unei unităţi bancare, iar din discuțiile purtate cu aceasta a rezultat faptul că o persoană necunoscută a solicitat un credit de 12.000 de lei, folosindu-se de o copie în fals a unei cărți de identitate cu datele persoanei vătămate.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 45-50 de ani, poartă ochelari şi are barbă. Din cercetările efectuate până în acest moment nu a fost posibilă identificarea acestuia.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

SURSA: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate