Câți directori a demis Ionel Arsene de la spitalul din Piatra-Neamț?

1

Cu toții ați auzit pe cei de la PNL și USR, amplificați de jurnaliștii lor de companie, spunând că Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean a schimbat un mare număr de directori de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Nu este nici prima și nici ultima oară când băieții de la USR și PNL vorbesc doar ca să se afle în treabă, dar ei cu treaba lor, noi cu a noastră. Am verificat din nou. Din cei 9 directori care s-au perindat pe la spital doar unul singur a fost demis de Ionel Arsene, cel care era patron la o firmă de pompe funebre și fusese pus de guvernul PNL. În afară de acesta, restul directorilor au demisionat, au renunțat sau au plecat la mai bine, etc. Nu a dat nimeni afară nici un director ca să aducă altul, cu excepția celui pus de PNL.

Desigur că unele voci spun că unele demisii au fost făcute sub presiune dar aceste voci spun doar ce au auzit ele de la cineva care a auzit de la altcineva. Actele spun clar că a fost o singură demitere.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ghineț Marius spune

    Dl. Iosub, poate aveți dreptate, poate nu.
    Eu nici nu demisionam, nici nu renunțam și nici nu plecam.
    Poate… din aceste motive am fost demis.
    Seară bună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate