Cătălin Şaguna, managerul Brantner Servicii Ecologice si-a încheiat activitatea la Neamț

1

Cătălin Şaguna, managerul Brantner Servicii Ecologice, și-a încheiat activitatea la punctul de lucru din Neamț.

El a demisionat din funcția pe care o ocupa în condiții amiabile, principalul motiv fiind atribuirea prin licitație a contractului de colectare a deșeurilor pe zona Piatra-Neamț unei alte firme.  Deci, cel mai probabil, Brantner Servicii Ecologice nu va mai avea activitate la Piatra-Neamț.

Cătălin Şaguna a fost de departe cel mai bun manager pe care l-a avut această firmă la Neamț. Când a preluat el conducerea, Brantner era o firmă opacă: presa era luată peste picior, clienții total nemulțumiți și totul mergea cu spatele. I-a luat aproape un an să redreseze firma ca imagine, să pună la punct o colectare normală a deșeurilor și să înceapă o comunicare civilizată atât cu cetățenii, cât și cu autoritățile.

De remarcat este gradul ridicat de reciclare la care a ajuns această firmă de la Piatra-Neamț. Mai concret, în timp ce restul orașelor din Neamț duc la groapa de gunoi peste 90% dintre deșeuri, la Piatra-Neamț aproximativ trei sferturi din deșeuri erau sortate și reciclate. Un lucru foarte bun pentru mediu,  dar și pentru costuri.

Sperăm ca următorul manager de firmă de colectare a deșeurilor din Piatra-Neamț să reușească să facă jumătate din ceea ce  a făcut Cătălin Şaguna.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Horciu DANIEL PRIMAR al Comunei savinesti spune

    Este foarte corect articolul. Domnul Cătălin, subliniez ” DOMNUL” este un profesionist. Avea sa fie o colaborare buna cu primaria noastră. Acum o sa vedeti ce o sa fie……..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate