Cat de rai pot fi unii oameni !!!

2

Sunt oameni plini de invidie si rautate pe frumoasa realizare a Primariei Piatra Neamt si anume Mall-ul de la Piata Centrala. Gurile rele ale oamenilor rauvoitori din Piatra Neamt spun ca se mentin chiriile foarte mari in mod special ca sa falimenteze acest sabiliment si sa poate fi preluat in contul datoriilor sau, si mai rau, sa poata fi scos la licitatie pe o suma derizorie.
Nu inteleg cum pot fi unii oameni asa de rai si se pot gandi ca in Piatra Neamt ar putea fi atata nesimtire si coruptie incat sa pagubeasca orasul de cateva milioane de euro .
Transmitem rauvoitorilor ca Mall-ul de la Piata este o realizare inginereasca de exceptie, fiind cea mai verde cladire din punct de vedere ecologic, iar succesul comercial este mult peste previziuni. Falimentul acestui stabiliment nu va fi posibil niciodata deoarece este bine administrat si orice afacere condusa gospodareste nu are cum sa moara .

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. MUGUR spune

    SUBSCRIU

  2. batranu spune

    o,da, stim cui apartine aceasta mareata realizare, nula ca valoare comerciala la ora aceasta ( intentionat sau nu)si pt constructia careia s-au cheltuit milioane de euro, bani imprumutati,pe care, noi, cetateni ai orasului, ii vom plati zeci de ani de acum incolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate