Cât costă efectiv o stație de autobuz nouă din Piatra-Neamț

2

În cazul stațiilor de autobuz, noi am făcut un calcul simplist și am împărțit numărul de stații la valoarea totală a proiectului rezultând 60.000 de euro de stație. Ni s-a reproșat că nu am informat corect și că în acei bani intră și interconectarea stațiilor, un centru de comandă, etc.

Așadar, pentru a fi extrem de corecți am solicitat oficial primăriei Piatra-Neamț să ne spună cât a costat efectiv o stație și ni s-a răspuns. Prețul unei stații noi de autobuz din Piatra-Neamț este fix 42.363,07 euro. Restul până la 60.000 reprezintă alte cheltuieli din proiect.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Constantin spune

  Cheltuieli imense pentru niste statii de care nu era neaparat nevoie…Amplasate pe mijlocul trotuarelor cu borduri inalte si contodente,ai ocazia sa-ti rupi piciorul sau cel mic sa se accidenteze..Dar..cand e vorba de afaceri,ce mai conteaza banul public..

 2. FLORIN spune

  Hai sa fim seriosi.
  Cum sa coste 16.000 euro constructia metalica a statiei si cativa senzori si jumatate de metru de panou fotovoltaic?
  Nici prostii prostilor nu pot fi pacaliti cu asa ceva.
  BINEINTELES,ca este o MEGA HOTIE a fostei echipe de la Primarie in frunte cu Chitic/Gavrilescu care in 6 ani nu au facut ABSOLUT nimic in acest oras doar acest tun baban de sute de mii de euro cu statii smart si multe altele din acest proiect de Mobilitate.
  Sper ca DNA sa deschida o ancheta si sa-i bage la puscarie pe cei care au dat asemenea tun pe fata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate