„Cascadorii râsului” cu PSD-iștii din Consiliul Local Roznov

2

Consilierii locali social democrați din Roznov au ajuns de râsul curcilor. În dorința lor de a încurca primarul au făcut un fel de alianță cu liberalii, au făcut un mic USL și se opun la tot, de la pus gaz oamenilor până la dat bani pentru transport.

La ultima ședință de consiliu local la Roznov au tăiat banii din buget care trebuiau să meargă la Troleibuzul, bani alocați orașului Roznov, în mare parte de Consiliul Județean, deci tot de PSD.

Ca să ajungă cu PSD la Roznov la 5%, consilierii PSD au decis să se opună și alocării unei sume de bani pentru un proiect de câțiva kilometri de rețea de gaz metan pe motiv că are o firmă în plan să facă acele extinderi de gaz peste câțiva ani.

Tare de tot echipa PSD din Consiliul Local Roznov. Cap au…minte le mai trebuie.

Iosub Robert

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. vali spune

    Cred ca Roznovul este cel mai urat oras din Romania ! Mizerabil !!!! In afara de doua tunuri puse aiurea in centru, nu se vede nici o schimbare in ultimii 30 de ani !

  2. Stroea Ioan spune

    Mulțumim mult pentru…aprecieri!!!Și pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus simplu: menestrel politic!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate