Casă mistuită de flăcări într-o localitate din Neamț – Proprietarul a fost transportat la spital cu arsuri (FOTO)

0

Prin apel la 112, la ora 10:16 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă în satul Mărmureni din comuna Oniceni.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Oniceni, Punctul de lucru Poienari și Detașamentul de pompieri Roman.
Incendiul se manifesta la acoperiș și în două încăperi (bucătărie și dormitor), cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei și bunurile din cele două încăperi (tâmplărie, mobilier, articole de îmbrăcăminte și obiecte de uz casnic).
Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 84 ani a suferit ușoare arsuri la nivelul membrului superior drept. Acesta a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate