Casa Județeană de Pensii Neamț – Anunț bilete de tratament disponibile

0

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a paisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 01 – 04 octombrie 2022, s-a realizat alocarea unui număr de 139 bilete de tratament balnear în următoarele stațiuni: Covasna, Căciulata,  Amara, Bălțătești, Herculane, Lacu Sărat, 1Mai – Oradea, Felix, Mangalia, Olănești, Buziaș, Slănic Moldova, Sovata, Tg.Ocna, Vatra Dornei și Nicolina, Sarata Monteoru.

Precizăm că au rămas nealocate 15 bilete de tratament – un bilet pentru stațiunea Amara si 14 bilete pentru stațiunea Herculane,  deoarece nu au fost solicitări.

Reamintim că biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii, cu cel puțin 30 de zile înainte de prima lună din perioada în care se solicita sejurul, doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Menționăm că până la această dată sunt depuse 5304 cereri de tratament balnear pentru anul 2022, fiind valorificat,  un număr de 1658 bilete de tratament.

Birou Comunicare, Relații Publice și Informatică

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate