Casa de Pensii Neamț: 212 bilete de tratament balnear își așteaptă beneficiarii

0

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a zecea serie de tratament balnear, ce are intrare în stațiuni perioada 11-17 iulie 2020, s-a realizat alocarea a unui număr de 212 bilete de tratament balnear în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii, și anume: Amara, Bălțătești, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Ef.Nord,  Saturm, Căciulata, Slănic Moldova, Tg.Ocna, Tușnad, Lacu Sărat, Techirghiol, Sovata,  Covasna, 1Mai – Oradea, Nicolina, Olănești, Govora, Buziaș, Pucioasa și Sarata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra-Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va putea face numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind bilete de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Pentru evitarea aglomerației – având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, recomandăm ca aceste cereri sa fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: [email protected] sau [email protected]

Până la această dată sunt depuse 4592 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificat un număr de 131 bilete de tratament .

  • Casa Județeană de Pensii Neamț, Birou Comunicare, Relații Publice și Informatică

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate